samedi 31 août 2013

Haban lihaskalvot jumissa?!? Helsinki?

Eli itsellä on hauiksen lihaskalvot ihan saatanan kireellä, niin ettei niiden reenaamisesta tule mitään. Heti ekan sarjan aikana iskee päälle sellanen jomottava (ikävä) pumppi ja palautus sarjojen välillä pitäs olla varmaan 5min et kerkeis palautuu. Myös ojentajat hieman tukkoiset, muttei mitään verrattuna habaan.



Putkirullalla oikein tuntee et varsinkin se alaosa lähempänä kyynerpäätä on ihan vitun pinkeetä. Ja siis mun hauikset on turvallisesti kokoa small, eli mitään ns luontaista ja bodauksesta johtuvaa tiukkuutta ei pitäs olla.



Taustaa:



Jskus 5vuotta sitten mulla oli selän/ryhdin kanssa pahoja ongelmia, ja tuona aikana myös hermot sekä verisuonet oli osittain puristuksissa. Tona aikana veti kädet ihan saatanalliseen jumiin koko matkalta, jonka peruja myös tämä vaiva oletettavasti on.



Joskus 3 vuotta sitten menin fyssarille ja selitin tilannetta. Hän (luonnollisesti) ylenkatsoi minua ja vähätteli ongelmaani ja syytti liiasta hauistreenistä. Sen takia kuulemma ne on jumissa. Oikeasti en ollut habaa treenannut miesmuistiin. Lopulta hän kuitenki totesi kalvojen olevan kireellä ja niitä sitten revittiin auki yhden kerran.



Nyt olisin muiden sporttailujen jäätyä taka-alalle taas treenaamassa käsiä ja sama vaiva edelleen. Viimeksi tänään olin koitamassa treeniä salilla ja kädet pitäs saada nyt auki pikaseen.



Habaa en ole siis reenannut erikseen vuosiin, vaan ihan pelkillä isoilla liikkeillä menty kamppailulajien myötä. Leuat, kulmasoudut, mavet tms menee ihan hyvin eli siinä ei tuo tukkoisuus haittaa kun selkälihoilla (oikeaoppisesti) liikket suorittaa.









Ongelmia/muita pointteja:



-Itsellä hieman yliliikkuvat nivelet, ja tämän johdosta en pysty habaa venyttämään. Se siis menee ääriasentoon ja hieman ylikin, muttei lihaksessa tunnu mitään venytystä (sama ongelma rinnan kanssa)



-Putkirullailulla olen hieman saanut apua, epäilemättä voisin ylläpitää tilaa ns "normaalitilaa", mutta tällaisen puolen vuosikymmenen superjumin aukaisemiseen tarvitaan asintuntijan apua.



KYSYMYS:



Muutin juuri stadiin eli varmaan löytyy alueelta osaavia hemmoja. Jollekkin randomhierojille olen joskus ohimennen asiasta puhunut, mutta ne oli ihan vaan WTF?-ilme naamalla eli varmaan joku lihaskalvo expertti pitäs löytää.



Olen tollasta "Lihaskalvo- ja venytyshieronta – (Graston-technique)"-settiä katsellut. Tuossa enemmän aiheesta:

Lihaskalvo- ja venytyshieronta ? (?Graston-technique?)



Eli onkohan tollanen hyvä? Tosin tuolla saitilla sanotaan et heidän seuraavat ajat menee joulukuulle eli johonkin eri paikkaan on nyt sitten tie löydettävä?



Ehdotuksia kenelle ja mihin hoitoon pitäisi mennä? Kokemuksia? Vinkkejä?





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/vammat-ja-lihashuolto/117985-haban-lihaskalvot-jumissa-helsinki/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire