mardi 27 août 2013

Ketju suomalaisista valkoisista heteromiehistä

Mediassa ja keskustelupalstoilla on olleet erilaiset vähemmistöryhmät ja heidän oikeutensa esillä niin paljon, että suomalainen valkoinen heteromies on älähtänyt olevansa uusi syrjitty vähemmistöryhmä ja on ilmoittanut haluavansa samanlaista huomiota itsekin.



No olkaapa hyvät, tässä on ketju suomalaisista valkoisista heteromiehistä. Ja koska tarkoitus on yrittää simuloida samanlaista tilannetta kuin vähemmistöryhmien kohdalla, niin noudatetaan seuraavia sääntöjä:



1. Ketjuun saa kirjoittaa vain yksi (1) suomalainen valkoinen heteromies päivässä yhden (1) kommentin. (Ai miksikö? No siksi, että harvemmin vähemmistöjä koskevissa keskusteluissa on enemmistö keskustelijoista niitä vähemmistön edustajia. Lisäksi monessa tilanteessa vähemmistön edustaja joutuu pitämään päänsä kiinni ja kuuntelemaan.)



2. Käydään tässä arvokeskustelua suomalaisen valkoisen heteromiehen asemasta yhteiskunnassa ja heidän oikeuksistaan ja velvollisuuksistaan puolesta sekä vastaan.



Itse veikkaan, että ketju joko täyttyy pelkästään suomalaisten valkoisten heteromiesten hyökkäävistä kommenteista tai jos sääntöjä noudatetaan, niin kuivuu heti alkuun parin viestin mittaiseksi. Se nyt vaan on niin, että vähemmistöryhmien asioihin puuttuu useimmiten se suomalainen valkoinen heteromies. Suomalainen valkoinen heteromies tuskin koskaan joutuu näkemään maailmaa vähemmistön silmin.





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/yleinen-keskustelu/117921-ketju-suomalaisista-valkoisista-heteromiehista/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire