dimanche 25 août 2013

Syksys 2013 dieettaus

Alkaa kesä olemaan ohi ja osalla näin syksyisin bulkkaus, mutta minä ja varmaan moni muukin lähtee päinvastaiseen suuntaan. Omasta taustasta sen verran että pituutta se 173 ja pahimillaan paino oli tuolla 103 kg tietämillä, punttia takana noin puoltoista vuotta. Ihanne- ja tavoitepaino on tuossa 85kg kieppeille ja joulupöytään mennessä olisi tuohon tarkoitus päästä. Ihan mikään "michelinukko" mä en oo, mutta vatsa on ihan miehekkään kokoinen.



Mulle on aina ollut alkoholi ja sen tuomat krapulamätöt se suurin yksittäinen tekijä miksi paino ei ole pudonnut. Viikot pystyy syömään siististi ja treenaamaan, mutta lauantaina kuuluu päästä "pim" ja sit tuhotaan viiden päivän "duuni" kahenkymmenen tuopin voimalla+pitsat,limpparit ja krapulakarkit jne. Tähän päätin tehdä muutoksen tuossa kolmisen viikkoa sitten jolloin vaaka näytti 98.4kg, kaljoittelut vittuun ja nollatoleranssi herkuille.



Nyt kolme viikkoa painon pudotusta takana vaaka näytti 96.9kg eli suht ok vauhtia, tähän kolmeen viikkoon mahtuu myös yksi kaljoittelurepsahdus+suklaalevy :(, mutta se on jo otettu kiinni. Rankaisin itseäni kävelemällä parina päivänä töihin ja takas suuntansa 6km.



Ens viikosta eteenpäin ajattelin ottaa kolme kertaa viikossa suoritettavan puntin lisäksi yhden tai kaksi aerobista harjotusta mukaan jotta sais vähän lisävauhtia painon pudotukseen.



Matka kohti joulupöytää voi alkaa.



Onnea matkaan myös muillekin rahkaa mussuttaville syöttöpossuille!





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/ravinto/117873-syksys-2013-dieettaus/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire