mardi 27 août 2013

Testosteronitasojen maksimointi ruokavalion avulla

Unohdetaan hetkeksi boosterit ja doupingki. Käsitellään perus ruokavalio. Suuret linjat. Unohdetaan osaltaan mikroravinteiden määrät ja laadut, vaikka kokonaisuuden kannalta niitä ei voikaan sivuuttaa. Niistä myös löytää eniten tietoa internetin ihmeellistä maailmaa selaillessa.

Hakusanoilla ”testosterone production and diet” löydämme ensimmäisten osumien joukosta kaiken karvaisia ohjesivustoja: ”9 foods to boost your test!”, ”13 ways to increase your….”, ”7 simple tricks to naturally boost…”.. Jätetään ne omaan arvoonsa.



Mutta. Jo ensimmäisen kymmenen osuman joukosta poimii kaksi suurempaa sivustoa. Pää linjat erkanevat suuresti ja saa tavallisen internetin selaajan hieman hämmentymään.



Versio 1. Ihannoi voimakkaasti ns. old-time strongman aatetta, ja luo sivustolleen tunnelmaa näillä mielikuvilla.



How To Raise Your Testosterone Levels Through The Roof With The Endocrine Diet



Ruokavalio jota tarjotaan ei ole edes low-carb, vaan pikemminkin no-carb. Kananmunia pitäisi vetää ainakin 20 päivässä ja kilo pekonia palan painikkeeksi! Viljaan ei herran jumala saa koskea!!!! Aamupala skipataan. ”ei metsuritkaa 1600-luvulla syöny aamupalaa”…



Versio 2. Tunnelmoi sivulla nykyajan bodarien kuvien kera. Neuvoo syömään vaaleaa leipää ja vähä kuituisia viljoja koska liika kuitu onkin pahasta testotuotannolle! Liika proteiinikin on pahasta. Koru sanojen jälkeen kun katsoo mitä olisi tarjolla niin huomaa että makrojakauma on P/hh/R - 25/50/25%, täysin päinvastoin mitä esimerkissä yksi.



The Testosterone Diet: The Ultimate Meal Plan To Ramp Up Your Body's Levels Of Testosterone | SimplyShredded.com



Antti Heikkilä mainostaa että VHH olisi parempi, koska insuliini olemassa olollaan laskee myös testoa. Toisessa lähteessä taas VHH:n kerrotaan laskevan GnRH tuotantoa. Joka taas laskee LH:n tuotantoa, joka vähentää T:n tuotantantoa.



Missä se totuus oikein luuraa?





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/ravinto/117894-testosteronitasojen-maksimointi-ruokavalion-avulla/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire