Elikkäs kun olette dieetillä (esim. laihdutatte 2100kcal/päivä) niin miten pystytte syömään normaalia ruokaa? Vai pystyttekö?
Itselläni ongelmana dieetillä on, että kun dieettaan, syön vaan esim. kanaa & riisiä, kanaa & pastaa, eli lihaa & jotain hiilaria. Mutta miten voisin alkaa syömään
ns. "normaalia" "kotiruokaa" kuten makaronilaatikkoa, pitsaa, lasagnea jne. Miten näistä määritellään kalorit/100g? Jos esim. teen pitsan ja mittaan kaiken siihen laitettavan, niin laskenko kaikki yhteen ja jaan painolla vai mitä? Pitsa ehkä huono esimerkki, koska sen koostumus ei välttämättä ole tasainen... Mutta toivottavasti ymmärsitte...
Eli miten saada normi ruoasta ravintosisältä per 100g selville helposti? Ja miten TE hoidatte tämän käytännössä?
Itselläni ongelmana dieetillä on, että kun dieettaan, syön vaan esim. kanaa & riisiä, kanaa & pastaa, eli lihaa & jotain hiilaria. Mutta miten voisin alkaa syömään
ns. "normaalia" "kotiruokaa" kuten makaronilaatikkoa, pitsaa, lasagnea jne. Miten näistä määritellään kalorit/100g? Jos esim. teen pitsan ja mittaan kaiken siihen laitettavan, niin laskenko kaikki yhteen ja jaan painolla vai mitä? Pitsa ehkä huono esimerkki, koska sen koostumus ei välttämättä ole tasainen... Mutta toivottavasti ymmärsitte...
Eli miten saada normi ruoasta ravintosisältä per 100g selville helposti? Ja miten TE hoidatte tämän käytännössä?
via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1fVY5lA
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire