mercredi 23 avril 2014

Minkä vuoksi nuoretkin naiset haluavat ikäistään reilusti vanhemman miehen?

Joskus kun olin jotakin 21-22, tämä vähän harmittikin. Ikäiseni naiset katselivat vanhempia. Syyksi ilmoitetaan usein (kun kuulee yleistä keskustelua aiheesta), että "Oman ikäiset ovat niin kypsymättömiä." Jotenkin en oman kokemukseni perusteella löydä mitään logiikkaa näistä väitteistä, että mies olisi kypsymättömämpi tuon ikäisenä, kuin nainen. Varhaisteininä kyllä, kun murrosikä tulee miehille hitaammin, mutta myöhemmin? Miksi olisi?



Esimerkkinä parikymppinen mies voi olla lukion erinomaisesti suorittanut, urheiluun keskittyvä ja kaikki kesät töitä painava kunnianhimoinen kaveri. Armeija suoritetaan ansiokkaasti vaikka Reservipuseerikoulussa, sen jälkeen aletaan kovaa vauhtia lukemaan vaikka oikeustieteellisen pääsykokeisiin.



Siinä missä saman ikäinen tyttö voi olla vielä täysi pappa betalar -pissis, jonka päivät täyttyvät juoruamisesta, meikeistä, siideristä ja bileistä. Ammatti joku kosmetologi, löytyy ehkä joku parin vuoden amistutkinto. Kunnianhimo nollissa. Siinä missä tuon miehen pelkkä armeijavuosi on jo vaatinut enemmän vastuunkantamista ja ponnistelua, kuin kyseisen muikkeli on tehnyt luultavasti koskaan.



Kuitenkin tämä "nainen" (tyttö) saattaa todeta yksikantaan, että oman ikäiset miehet ovat "liian kakaroita" vielä ja nämä tytöt katselevat jotakin jopa kolmekymppisiä miehiä, mikä on kohtalaisen naurettavaa.



Nytkin kun olen esim. tuolla treffipalvelu HotOrNot.comissa ollut, niin mua lähestyi melkeinpä eniten tällaiset jotkut 18-22 -vuotiaat tytöt, vaikka olen 34-vuotias. Mitä helvettiä ne kuvittelee? Ei kiinnosta tuon ikäiset lapsukaiset enää millään lailla, ei ole moniin moniin vuosiin kiinnostaneet.





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1hmbGXw

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire