samedi 26 avril 2014

sabarin kuntoiluviikko treenisetti, mielipiteitä ja apuja kaivataan.

Moi, olen elämässäni harjoittanut 8 vuotta painia. Muay thaita ja mma yhteensä vajaa jonkun puoltoista vuotta ja nostellut painoja n. 3 vuotta yhteensä. Jouduin kuitenkin päihteiden kanssa huonolle teille ja olen nyt ollut 3kk ilman mitään. Tuntuisi taas, että pitäis alkaa urheilemaan tosissaan. Viikko ohjelmani näyttäisi tältä:



Ma: muay thai treenit 1.5h 30 min breikki minkä aikana vedän ruokaa vähä napaan, sitte 1.5h treenit vapaapainia.



TI: muay thai sparri tai mma treenit vaihtelen joka viikko. Puntti 1 l. mave, pystypunnerrus ja soutu, kaksi ekaa teen 3 sarjaa 5 toistoa ja soudun 3 sarjaa 10 toistoa.



KE: hengailen ja syön karkkia. l. off



TO: mma treenit



PE: bjj treenit



LA: mma treenit ja puntti 2 l. penkki kyykky joita teen 3 sarjoissa 5 toistoa ja leukoja 3-5 sarjaa niin monta ku menee.



SU: off mutta pidemmät venyttelyt



Joka toinen päivä käyn aamulla akaisin 6-7 maissa juoksemassa 5km. olen tätä tehnyt nyt viikon verran ja tänään ajattelin mennä ekoihin treeneihin mma. puntin alotan parin viikon päästä. Nostan yhen kaksi treeniä joka uuteen viikkoon, kunnes oon tän ohjelman saavuttanut kokonaisuudessaan (n. 12h viikossa). Tosiaan teen Strength Standards taulukolla puntit, ja ja ja pidän 4 viikon puntteilun jälkeen aina viikon breikin kaikesta, ehkä venyttelen vain parina päivänä. Miltä kuulostaa? Millasia lisäravinteita kannattaisi hankkia vai onko niistä mitään apua? En siis mitenkään orjallisesti aijo edes yrittää väkisellä joka treeneihin tai mitään.. voi niitä silloin tällöin jäädä välistä. Tää olis kuitenki se mihin pyrin viikottain.





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1lQJyQl

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire