lundi 28 avril 2014

Onko rahan tekeminen erilaisilla "voimailutemppuvideoilla" mahdollista?

Elikkä olisi hieman tyhmä kysymys, johon tarvitsisin asiantuntemusta teiltä. kyseessä olisi niinkin oudolta kuulostava ajatus, että tekisi itse videoita erilaisista voimailu/kehonhallinta liikkeistä esim youtubeen, tässä hieman suuntaa antava mitä itsellä olisi mielessä: Frank Medrano - Superhuman Bodyweight Workout Domination - YouTube



Ei tietenkään ihan yhtä dramaattisia eikä ilman paitaa! :D Itse vasta aloitin kehonhallinnan harjoittelun, joten en tietenkään lähellekään samaan vielä pysty, mutta tarkoitus olisi yrittää reenailla samantyyppisiä liikkeitä, ja forumilta löytyi paljon jäsenien postaamia liikkeitä joita voisi videoille kuvata. Esim yhden käden leuka menee suht helposti, mutta se ei yksittäisenä temppuna vielä pitkälle vie. Tarkoituksenahan olisi saada videoille mahdollisimman paljon katsojia, jotta myöhemmin pystyisi edes jotain rahaa hommasta saamaan. Jostain pitää lähteä ja katsoa johtaako homma yhtään mihinkään, mutta ei siitä tuskin mitään haittaakaan ole vaikka kokeilee.



Joten kysyn teiltä, onko idea aivan idioottimainen tai millään tavalla realistinen? Ja vaikka ette pidä mahdollisena saada hommasta mitään irti, niin jos jaksatte, kertokaa suht vaikeita harjoitteita/liikkeitä mitä on vaikea tehdä, haluan ihan itseni haastamiseksi kokeilla pystynkö moiseen harjoiuksen kautta?





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1nUPYL9

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire