lundi 21 avril 2014

Negatiivisuus aloittelevia kehonrakentajia kohtaan.

Olen vajaa viikko sitten ottanut elämäni suunnaksi kehonrakentamisen. En haluaisi kuulostaa mitenkään hätiköitsijältä, mutta alku on tuntunut aivan mahtavalta ja hymy on kokoajan korvissa, jopa ensimmäisessä kovassa treenissä eilen! :dance: Tiedän kyllä että kehonrakentamisessa tulee niitä väsymyksen täyteisiä päiviä/ajanjaksoja, tulevaisuudessa ehkä ylikuntoa, kipeitä niveliä ja lihaksia ja kiireisiä aikoja, jolloin vain täytyy löytää aikaa pumpille ja ruoalle. Alku kun on mahtavaa, niin vedän kokoajan täysillä ja yritän tehdä ruokavalion, unen ym. osalta kaiken mahdollisimman oikein, jotta tulevaisuuden vastoinkäymiset olisivat minimaalisia ja helposti selätettävissä.



Ja sitten kysymykseen, joka itseäni ihmetyttää ja tuli itsellenikin vastaan, eli miksi aloittelevia kehonrakentajia kohtaan löytyy aina negatiivisia ihmisiä/negatiivista sanottavaa? Olen huomannut sen ennenkin, kun olen kehonrakennusta seurannut, ennen omaa aloittamistani, että kun uusi ihminen julkistaa elämäntapamuutoksensa (esimerkiksi jossain foorumilla) tai voidaan varmaankin jossain tapauksissa sanoa että harrastuksen, niin melkein heti löytyy ihminen, jolla on negatiivista sanottavaa siitä kehonrakentamisen aloittaneesta ihmisestä tai siitä, että hän on kehonrakentamisessa vielä noviisi. Kun vajaa viikko sitten itsekkin julkistin elämäntapamuutokseni eräällä foorumilla, niin ensimmäinen kommentti oli ihmiseltä, jolla oli vain negatiivista sanottavaa. Hän esimerkiksi väheksyi treenikamojani, jotka olin ostanut Prismasta (olen ollut esimerkiksi Prisman vetoremmeihin tyytyväinen :) ) ja sitä, ettei minulla ollut vielä täysin selviä säveliä ruokavalion ja treeniohjelman osalta. Yritin hänelle kertoa, että ne on ensimmäiset "luonnokset" ja kokeilemalla saan niistä itselleni sopivat, mutta ei hän sitä ymmärtänyt, vaan kehotti hakemaan apua esimerkiksi kuntosalin henkilökunnalta tai foorumilta, johon minä totesin että ei kukaan muu voi tietää minkälainen ruokavalio ja treeniohjelma minulle sopii, vaan itse löydän ne puutteet ja plussat kokeilemalla. Tämän keskustelun jälkeen sain positiivistakin kommenttia topiciini, joka tuntui mahtavalta, mutta ei aikaakaan kun topicini siirrettiin jonnekkin "suljetulle" osastolle, tämän negatiivisesti kirjoittaneen käyttäjän toimesta (hänellä kun oli jotain lisäoikeuksia foorumilla). :thumbs:



Yleisesti vielä, älkää hyvät ihmiset ottako heti negatiivista asennetta uusia asioita tai ihmisiä kohtaan, jotka esimerkiksi vaikka vasta aloittavat kehonrakennuksen. Vaan kannustakaa ja tsempatkaa heitä eteenpäin, sekä asiallisesti voidaan myös kertoa heille hyviä vinkkejä. Jokainen jalkapalloilija, jääkiekkoilija, laulaja ja kehonrakentajakin on aloittanut lajiensa osalla samalta viivalta.



Ei Tommi Heinosenkaan keho ole tulos kuin ankarasta treenistä, ruokavaliosta ja muista tärkeistä osista kehonrakennusta, vai onko? ;)



Nautitaan Pääsiäisestä vielä yhden päivän ajan ja auringosta toivottavasti pidempään! :kippis1:





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1jZilH0

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire