mercredi 30 avril 2014

Vatsatanssijan treeniohjelma?

Olen ollut poissa salilta puolisentoista vuotta, kun tanssiharrastus imaisi mukaansa niin totaalisesti että oli pakko vähän laittaa asioita tärkeysjärjestykseen ajallisista ja rahallisista syistä. Nyt on kuitenkin tilanne sellainen, että jonkinlainen punttitreeni pitäisi taas aloittaa mm. siksi, että polven luksaatioherkkyyden vuoksi pitäisi vahvistaa lumpion ympärillä olevia lihaksia. Myös muiden isojen nivelten ympärillä on liikaa tilaa ja ne kaipaavat lihastukea. Olen polven kuntouttamiseen saanut fyssarilta ohjeet, mutta muu on vielä vähän epäselvää.



Aikaisemmin tavoittelin lihaskasvua, mutta koska nykyään tanssi on se pääjuttu, pitäisi salitreeninkin tukea sitä. Harrastan Tribal Fusion -vatsatanssia, jossa vaaditaan voiman ja kestävyyden lisäksi todella hienovireistä lihastyöskentelyä, eli liikkuvuuden ja elastisuuden pitäisi ehdottomasti säilyä tai jopa parantua. Entisillä konsteilla en siis lähde treenaamaan, koska niin saan lihakset vain jumiin ja kehon jäykistymään.



Treenaan tanssia 5 - 10 h viikossa, ja jokaiseen treeniin sisältyy myös perusteellinen vinyasa-joogaosuus. Muuta liikuntaa en tällä hetkellä harrasta. Salilla olisi mahdollisuus käydä ehkä 3 kertaa viikossa.



Vinkkejä treeniohjelmasta tai tanssijoihin erikoistuneesta PT:sta otetaan vastaan!





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1fz5f4t

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire