lundi 20 octobre 2014

Ambronite ja Soylent ateriankorvikkeet

Olettekos otsikossa mainittuun kotimaiseen tuotteeseen tutustuneet? Ei ole vielä markkinoilla, mutta yritys olisi kova olla "kaikki yhdessä" ateriankorvike, kuten jenkkiläinen Soylentkin.



Onhan tuota ennustettu vaikka miten kauan, että joskus ihmiskunta ei herkuttele, vaan nappailee vain ateriankorvikkeita, nappeina, jauhoina jne. En usko maun ja tuoksun merkityksen katoavan mihinkään, mutta toisaalta olisi hyvä, jos ateriankorvikkeita kehitettäisiin nykyisin päämuotona olevista maitoproteiinin ja malton (tai vastaavan) makeista yhdistelmistä. Jatkossa uskon, että ötökkä- ja kasviproteiini tulevat olemaan olennaisia osia ateriankorviketuotteissa. Ite toivottaisin tervetulleiksi Bullet Mealia paremmat suolaiset ateriankorvikkeet. Bullet Mealeja en oikein saa alas kuin todella nälkäisenä, eivät ole kovin maukkaita, nätisti sanottuna.



En kumminkaan linkitä kumpaakaan, etten riko palstan sääntöjä. Etsiköön noilla mainituilla tuotteiden nimillä, ketä kiinnostaa. Netissä on hinnat ja ravintosisällötkin. Kyseessä siis tuotteita, joissa olisi yhdessä pussissa/annoksessa vähän päälle 500kcal, eli yhden kohtalaisen kokoisen aterian energiamäärä, vitamiineja, proteiinia jne., kaikki, mitä yhdessä kunnon ateriassa pitää olla. Mausta en tosin tiedä. :D ...mutta aion joskus noita kokeilla.





Ambronite ja Soylent ateriankorvikkeet

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire