jeudi 30 octobre 2014

Valmiusjoukkoihin 2015

En löytänyt foorumilta keskustelua ensi kevään vaimaritesteihin reenaaville. Uskoisin että yrittäjiä kuitenkin löytyy sankoin joukoin viime vuosien tapaan.

Laittakaa ihmeessä vähän tietoo itestänne, reeneistänne ja urheilutaustoistanne yms.



Ite oon tosiaan futista pelannu jo nuoresta asti, joten aerobinen kunto on varmasti kohillaan. Cooperissa meni muutama vuosi sitten 3170, enkä usko että se on mitenkään voinut alle kolmen tonnin laskea. Tätäkin on toki suunitelmissa testata jossain vaiheessa... Lihaskunnossa onkin sitten vielä kohennettavaa. Katselemani perusteella uskoisin että kaikki lihaskuntotestit menis kyllä varmaan läpi, mutta siihenhän ei tyydytä :evil: Punttia on tullut satunnaisesti väännettyä, mutta ens kuun alusta olis tarkoitus alkaa reenaan vähintään kolme kertaa viikossa ainakin noita tiettyjä liikkeitä. Tavoitteena röyhkeästi saada täydet pisteet fyysisistä testeistä.:whip:



Fyysissä testattavina on siis Cooper, vatsalihakset, punnerrukset, vauhditon pituushyppy ja evakuointitesti (55kg nukkea kannetaan 200m). Noihin muihin testeihin onkin sitten vaikeempi reenata. Enkkua vois varmaa reenailla vähän ennen testejä.



Hakemukset piti muistaakseni olla perillä 15. tammikuuta ja testit on sitten vissiin joskus maalis-huhtikuussa. Vielä on monella tsäänssit reenata ittensä Valmiusjoukkoihin :)





Valmiusjoukkoihin 2015

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire