mardi 21 octobre 2014

Kiertäjäkalvosin/olkapää sökönä

Eli tota joo, nyt on tilanne äitynyt niin pahaksi, että tekee pahaa mm. pistää reppua selkään. Mikään penkkaaminen tai muut työntävät eivät tule kysymykseenkään, kun hauiskäännössä tangollakin tuntuu heti, jos vähänkin nostaa muulla kuin hauiksella ja forkuilla. Mulla on menossa lääkekuuri, jonka yksi mahdollinen sivuvaikutus on nivelkipu ja ainakin ajoitus osuu kohdalleen, sillä vasemman olkapään kipu alkoi täsmälleen samaan aikaan kesäkuun alussa, kuin kyseinen lääkekuuri (toisaalta silloin myös loppui dieetti ja treenimäärät kasvoivat). Pitkään "kipu" oli lähinnä vain tuntemus olkapäässä tietyissä asennoissa, jota ei itse liikkeiden aikana ilmennyt, mutta vaihtaessani kuukausi takaperin nelijakoiseen alkoi tilanne pahentua ja uskon sen lähinnä johtuvan kasvaneista määristä punnerrusliikkeitä. Ainakin flyesit käsipainoilla tuntui pikkaisen inhottavilta, kun tein varmaan koko liikkeen päin persettä.



Oonko mä nyt ns. kusessa? Mulla tuli viimeviikolla totaalilepoa, mutta se ei muuttanut tilannetta mihinkään. Tein SELKÄtreenin eilen ja kipu oli tänään pahempi kuin koskaan. Varmaan lekurille täytyy käydä näyttämässä. Lääkekuuri loppuu vasta puolentoista kuukauden päästä.



Pystyykö tissejä muuten kasvattamaan millään tavalla, joka ei rasita olkapäitä? Mukavaa nyt, kun alkaa ja dieetti ja koko kesän työ mitätöityy parissa kuukaudessa. :rock: Vituttaa.





Kiertäjäkalvosin/olkapää sökönä

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire