mercredi 22 octobre 2014

Tutkimus: Ruoan uudelleenlämmittäminen puolittaa imeytyvän tärkkelyksen (hiilarin)

Otsikon mukaista dataa siis saatu tutkimuksessa. Alkuperäistä tutkimusta en kyllä allaolevista linkeistä löytäny. Toisaalta en niiden laatua osaa kovin hyvin arvioidakaan ja lähinnä siksipä tän esiin toinkin eli josko olis etevämpiä tieteellisten tutkimusten arvioijia. On tapana tehdä useammaksi päiväksi ruoat kerrallaan ja ihan vitaali tieto olis tämä jos kerran puolet hiilareista vaan imeytyis uudelleenlämmityksen jälkeen.



BBC News - Is reheated pasta less fattening?

Näin teet pastaruoasta "vähähiilihydraattista" - Terveysuutiset - Tohtori Tolonen



Tässä vielä dokkaria aiheesta (itse en vielä kerennyt katsomaan):

http://ift.tt/1waLPKp





Tutkimus: Ruoan uudelleenlämmittäminen puolittaa imeytyvän tärkkelyksen (hiilarin)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire