jeudi 27 mars 2014

Indian clubs - intialaiset nuijat

http://ift.tt/1g4xPoi



Tästä on siis kyse. isäni oli Prismasta löytänyt viiden euron kappalehintaan "harjoittelunuijat". Hän osti ne minulle ja treenaaminen niillä vaikuttaakin kiinnostavalta vastapainolta saliharjoitteluun. Treeni voimistaa olkapäitä, käsiä ja ranteita ja kaiken maailman muitakin lihaksia. Sain 5 kg:n nuijat. Aika helvetin vaikea on kuvitella, että jaksaisin niillä tehdä samanlaisia harjoitteita kun tuo äijä tuossa videolla, mutta jos rauhallisesti aloittaa, niin ehkä mulla on toivoa saada niihin vehkeisiin jotakin liikettä. En tiedä, minkä painoiset nuijat tolla videon miehellä on, mutta tuo ei todellakaan ole niin helppoa, miltä näyttää. Mietin, että nuo liikkeet helpottaisivat ainakin omaa maastovetoa, koska ranteeni ja kämmeneni puristusvoimat ovat melko huonot. Lisäksi mietin, että voisiko nuo vahvistaa kiertäjäkalvosimia?



Isäni myös ajatteli, että noi nuijat olisivat hyvä vaihtoehto lekalla treenaamiseen. Ne mun nuijat on vähän pehmustettu, niin ovat varmasti vähän turvallisempi vaihtoehto sisällä treenaamiseen kuin leka.



Tässä on pieni pätkä lekatreenauksesta http://ift.tt/1gGm2SP



Sattuuko pakkiksella liikkumaan muita, joita kiinnostavat tai ovat jotka ovat jopa kokeilleet tälläisiä harjoittelumuotoja?





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1g4xPEw

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire