mardi 25 mars 2014

Thainyrkkeilyn MM 2014 - Langkawin paratiisisaarella Malesiassa 1.-10.5.





Tämän vuoden thainyrkkeilyn MM-kilpailut pidetään Malesiassa, Langkawin paratiisisaarella 1.-10. toukokuuta. Lajin amatöörikattoliitto IFMA odottaa paikalle saapuvaksi 100 maata ja jopa pari tuhatta kilpailijaa, koska samaan aikaan otellaan miesten (A ja B), naisten ja junioreiden MM-turnaus. Miesten B-turnaus on MM-kisojen harjoittelusarja, varsinaiset MM-kilpailut miehissä käydään A-sarjassa.



Suomen Muay Thai - liitto lähettää paikalle peräti 14 ottelijaa ja 4 huoltajaa. Kisojen kovimmat ottelijat tulevat jälleen Thaimaan, Venäjän, Valko-Venäjän, Ukrainan ja Kazakhstanin joukkueista. Mukaan mahtuu myös uusia joukkueita Nigeriasta, Mauritaniasta, Ugandasta, Norsunluurannikolta, Kiinasta jne.



Kisojen kovimmat ottelijat tulevat jälleen itä-blokista. On aika varmaa, että 81kg Artem Levin RUS, 91kg Dzianis Hancharonauk BLR, 67kg Andrei Kulebin UKR ja -91kg Artem Vakhitov RUS ovat mukana hakemassa taas maailmanmestaruutta. Ukrainan kriisin johdosta Venäjä vastaan Ukraina otteluista on tulossa "kiihkeitä".



Ottelut käydään IFMA-säännöillä, jotka mahdollistavat lyöntien, potkujen, polvipotkujen ja kyynärpääiskujen rajoittamattoman käytön. Lähiottelua sallitaan vain aktiivisena. Suojavarustus koostuu normaalivarustuksen ohella kypärästä, kyynärpääsuojista ja sukkamallisista säärisuojista. Ottelun kesto on 3x3min, 1min erätauoilla. Juonioreilla on lisäsuojana ns. rintapanssari.



Esimerkkivideo amatöörithainyrkkeilystä. EM-kilpailut 2011.





Buakaw Banchamek saapuu MM-kisoihin VIP-vieraana.



MM-kisojen facebook sivu: http://ift.tt/1dmnFEA





Suomen kisajoukkue:





Miehet:



A-Sarja:

-63,5 kg Peter Sazonov

-67 kg Pok Jääskeläinen

-71 kg Janne Ollonen

-81 kg Daniel Forsberg



B-Sarja:

-91 kg Juho Ohtonen





Naiset:



-45 kg Pia Urpulahti

-48 kg Satu Mykkänen

-51 kg Jonna Suhonen

-54 kg Siiri Tura

-57 kg Essi Riihimäki

-60 kg Gia Winberg

-63,5 kg Riikka Järvenpää

-67 kg Heidi Björklund

-75 kg Edla Niemi



Huoltajat:

Riku Immonen

Antti Naakka

Petri Martinez

Jaakko Dahlbacka





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1dmnEAy

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire