lundi 24 mars 2014

Mielipiteitä kotitreeniin ja ruokavaliooni.

terve, eli olen 22v 186cm ja 88kg jätkä ja haluaisin mielipiteitä omasta treenaamisestani ja ruokailustani. Olen vasta 2kk sitten aloittanut treenaamaan kunnolla. Käytössä on 15kg käsipainot joista käytän tällä hetkellä 6kg ja lisään kilon joka toinen kuukausi, tanko jossa 50kg mutta ei oenkkiä, 10kg kahvakuula myöskin.



treeni on tällainen joka viikko



maanantaina : kädet ja rintalihakset, rintoja teen yleensä flyes tyylillä ja punneruksia. Kädet hammer, suoralla tangolla, ja hauiskääntö.

tiistai: olkapäät ja ojentajat

ke: lepo

to: kädet uudestaan mutta kevyemmästi kuin maanantai

perjantai : jalat ja selkä( koska vklp saa levätä :face: )



syön, tai pyrin syömään joka päivä vähintään 200g proteiinia, noin 70g tulee whey tuotteista ja loput ravinnosta. Aamupala joka aamu joko mysliä tai ruisleipää ja 20g proteinia juomaa koska jos söisin esim rahkaa tai kananmunia heti aamusti paskoisin todnäk töihin matkalla housuuni.

töissä: syön mitä siellä nyt onkaa tarjolla usein lihaa ja jos en saa sitä 20g ruuasta pyrin juomaan runsaasti maitoa.



Kotia tullessani syön joko 200g kanaa tai lihaa ja siihen päälle riisiä tai pastaa (täysjyvä)



illempana 18.00 aikana rahkaa 250g



20.00 kananmunia ja whey ja maitoa.



yritän syödä vähintään 3000 kaloria päivässä eli yritän hieman " bulkata ". Olis kiva saada teidän ammattilaisten ja muidenkin mielipiteitä tästä, tän 2kk aikana on hyvin lähteny pyöriin treenit ja tuloksiakin on tullut jonkin verran. Salilla en käy koska sinne on matkaa hieman.





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1lh1mmw

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire