jeudi 27 mars 2014

Naisten kuntosalikulttuuri - kuvia perseestä ja puurosta

"Fitness on nykyään sitä, että sulla on kuvia sun perseestä ja puurosta."



En tiedä kuka hieno ajattelija tämän sanoi ensimmäisenä. Tietenkään ei voi yleistää, on naisia jotka vetävät tuolla saleilla todella kovalla asenteella ja isoilla painoilla. Mutta olen huvittuneena seurannut tätä ilmiötä ja naisten kuntosalikulttuuria:



- Jokaisella pitää olla tosiaan se oma blogi, jonne alkaa ilmestyä 2 viikon treenauksen jälkeen FUCK YEAH TRAIN HARD MOTHERFUCKER NO EXCUSES BITCH -tyyppisiä sloganeita ja kuvia maitorahkasta

- Lähes jokainen teinityttö kertoo heti tavoitteekseen fitness-lavoille nousemisen.

- Tärkeintä tuntuu olevan kireät treenivaatteet, mielellään Better Bodies -merkkiä. Ne jalassa sitten pyllistellään peilin edessä ja otetaan 100 kuvaa joista julkaistaan se jossa hanuri näyttää eniten "insert cock here" -tyyppiseltä.

- Salille pukeudutaan seksikkäämmin kuin baariin. Miten ne kireät vaatteet edistää treeniä? Eikö ole hankalampi treenata kun kiristää, olen kuullut monta selitystä missä sanotaan että ne ovat "mukavampia". Millä tavalla mukavampia kuin collarit tai perusshortsit?

- Sitten tosiaan kun on se saliharrastus aloitettu, niin on hyvä tekosyy julkaista perseestä niitä kuvia, 2 viikon jälkeen.

- Jos joku mies kuitenkin jää kiinni peilin kautta perseen tiirailusta, tätä mulkaistaan vihaisesti. Ellei nyt tietysti satu olemaan joku komea metroseksuaali.

- Painoa laitetaan liian vähän, ettei kasva liian isot lihakset, koska en siis halua mitään äijälihaksia.

- Treeni on usein munatonta hissuttelua ja liikkeitä tehdään hindulaisen lehmän rauhallisuudella, vapaita painoja karttaen.

- Bulkki on vieras käsite monelle, koska siis salillehan mennään "kiinteytymään" ja silloin pitää syödä pelkkää salaattia.

- Helvetinmoiset lisäravinnesatsaukset, on pilleriä ja purnukkaa ja niistä kuvia someen, ennen kuin mitään tuloksia on.

- Meikit lärviin ennen salia. Sitten jos joku äijä treenaa tosissaan apinanraivolla (minä) niin että kuuluu pientä huutoa välillä, niin saattaa saada näiltä lissuilta nyrpistelyä osakseen.

- Ne naiset sitten jotka treenaavat kovempaa, melko usein painottavat pelkkää kyykkyä ja perstreeniä ja laiminlyövät kädet ja yläkropan kokonaan. Ettei vain "vahingossa" kasva miesmäiset kädet tjsp.

- Naiset tuntuvat saavan mediassa ihan naurettavan vähäisistä tuloksista hirveästi mediahuomiota. "Tsekkaa turhan julkkiksen upea sixpack!" Jaa missä oli se sixpack?

- Nämä fitnessmallikisat, joista Janni Hussikin ponnisti. Niissä naisissa ei mun mielestä ole yleensä juuri mitään fitnessiä, ihmettelen mitä ne treenaa kun kertovat mediassa treenaavansa helvetin kovaa 15 tuntia viikossa tms... aerobista?

- Fitness-tähdilläkin tuntuu olevan tämä kasvojen ulkonäkö kovin tärkeässä asemassa. Miksi ei ole näissä kovissakaan tekijöissä, Eve Tistelgren, Maikku Hiljanen, Piia Pajunen, yhtään rumaa tai tavallisen näköistä tyttöä? Kaikki tuollaisia hunajabeibejä. Suomessakin on varmasti kovaa treenavia tyttöjä, jotka ovat vastaavassa kunnossa, mutta kun naama ei riitä niin ei saa minkäänlaista mediahuomiota. Oliko kyse urheilusta, vai kauneuskisoista?





Disclaimeri: Tämä kirjoitus on pelkkiä randomeita sohaisuita eri suuntiin, eikä TODELLAKAAN yleistä koskemaan kaikkia tai välttämättä edes enemmistöä naistreenaajista. Itse vaan olen tavallinen suomalainen mies, joka treenaa kovaa, mutta ei pidä hälyä itsestään eikä heilu paidatta sosiaalisessa mediassa, blogin sijaankin merkkaan treenit ruutuvihkoon. Oon pitempään jo seuraillut menoa vähän hölmistyneenä.





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1g3SRTQ

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire