lundi 24 mars 2014

Pitkäkestoinen olkapääkipu!

Terve.



Laskin tuossa, että on tasan 5kk kulunut siitä, kun olkapääni meni rikki. Kaaduin olkapää edellä lattialle ja se olikin sitten siinä.

Aluksi olkapää oli niin kipeä, että en saanut ite edes puettua paitaa tai takkia päälle. Kävin lääkärissä heti seuraavana päivänä, ja olkapäästä otettiin röntgenkuvat. Lääkäri sanoi, että ei tarvitse leikkaushoitoa (kävin yksityisellä). Muutaman kuukauden annoin olkapään levätä, mutta vielä silloinkaan se ei ollut pelikunnossa. Kävin uudestaan lääkärissä, ja sanoivat että pitää antaa vaan sen levätä. Solisluu hieman "pullottaa" oikeasta olkaapästä edelleenkin, ja kun tämä loukkaantuminen tapahtui, olkapääni ei onneks mennyt pois sijoiltaan.



Tällä hetkellä käsi toimii seuraavasti. Voin treenata olkapäitä esim. vipunostoja sivuille, mutta eteenpäin en.



Pystypunnerrusta hyvän lämmittelyn jälkeen pienillä painoilla (15-20kg)



Penkkipunneruksessa vapailla painoilla vihloo ja tuntuu muljahteluja.





Vaikka täällä tuskin on mitään lääkäreitä vastailemassa, niin jos jollakin on vastaavanlaisesta loukkaantumisesta kokemusta, niin kertokaas ihmessä kuinka kauan suunnilleen paraneminen kestää, että hanska olis täysin kunnossa? Minkälaista jumppaa ootte tehnyt? Kannattaako jatkaa treenaamista vaikka välillä pahaa tekeekin?:puntti:





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1h309f8

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire