lundi 31 mars 2014

Viimeinen rutistus!

Moro! Sori jo etukäteen jos tämä turha topicin avaus mutta mielestäni tämä parempi kertoa omasta tilanteesta jne.



Eli tilanne on tämä: olen 25 vuotias mies,pituutta 173 ja painoa 90. En kuitenkaan ole mikään sotanorsu vaikka lukemista voisi niin päätellä, eli kai sitä lihastakin jonkun verran on. Isoin ongelma alueeni on mahan seutu, muuten pääosin olen tyytyväinen.



Olen siis muutama vuosi sitten laihtunut ikäänkuin itsestään jostain yli 120 tuohon noin 90 kiloon missä edelleen olen. Nyt olis sitten tavoite saada se aluksi sinne 80 ja katsoa siitä sitten eteenpäin.



Nyt olenkin 3 viikkoa käynyt 4-6 kertaa viikossa lenkillä jotka yleensä 10km tai sitten hieman lyhyempi mutta erittäin mäkinen reitti. Lenkin jälkeen olen tehnyt kotona vatsoja( perinteisiä ja sitten lankkua) punnerruksia ja kyykkyjä. Salilla en tykkää käydä.lisäksi työni on hyvin fyysistä ja mielestäni vastaa päivästä riippuen 1-2 tunnin salitreeniä.



Ruokavaliosta voisin pistää esimerkin jonka lähes joka päivä syön.



Aamupala: smoothie maitorahkasta/luonnonjogurtista ja hedelmiä/marjoja, joskus lisäksi myös ruis/näkkileipä.



Sitten saattaa olla että duunipäivä menee ilman mitään ja kotiin tullessa syön rahkaa tai leivän.siitä lähden sitten lenkille.



Päivällinen yleensä lenkin jälkeen 9%jauhelihaa ja kurkkua. Lisäksi sekaan välillä kermaviiliä,raejuustoa,fetaa tms. Tässä myös joskus ruis/näkkileipä.



Illalla vielä smoothie tai maitorahkaa sellaisenaan, välillä ruis/näkkileipä.



Tiedän että ruokavalio vaikuttaa onnettomalta mutta ainakin tämä kolme viikkoa mennyt todella hyvin ja painokin tippunut sen n.4-5 kiloa. Sunnuntaisin saatan syödä jotain ns. Paskempaa ruokaa mutta sekään ei ole mitään mättöä.



Ja vähän nyt kuitenkin kaipailisin vinkkiä ylipäätänsä kaikkeen mutta salille ei nyt olisi tarkoitus ainakaan vielä lähte jos vaan saisi tätä painoa alas muutoinkin.



Ja vielä yhtenä kysymyksenä heittäisin että onko tuolla lenkkimäärällä tarpeellista pitää välipäiviä koska tuntuu että jaksaa ja jaksaa?



Mielipiteitä ja kommentteja kiitos! Ja jos lisäkysymyksiä tulee niin vastailen mielelläni.



Ja pistetään nyt se kertaalleen vielä että tavoitteena olisi nyt saada se paino 90-> 80 ja mielellään ennen kesää ;)





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/PabnED

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire