vendredi 28 novembre 2014

Hukassa oman kehon ja syömisen kanssa

Luvassa pientä avautumista...



Vielä elokuussa painoin 57 kg. Epäsäännölliset ruokailut saivat kuitenkin syömisen riistäytymään käsistä, ja hetken söin kauheasti. Olen kuitenkin jo pitkään liikkunut aktiivisesti, 3 kertaa viikossa salilla ja 2 kertaa viikossa spinningissä.



Nyt painan 63 kg ja ahdistaa. En saa syömistä millään kontrolliin, pitkään menee terveellisellä linjalla, mutta välillä sorrun herkkuihin. Syön aamulla maitorahkaa, mysliä ja banaanin, koulussa lautasmallin mukaan, samoin kotona kun pääsen koulusta ja illalla syön vaihtelevasti, esim. skyrin, pähkinöitä ja banaanin. Joinakin päivinä taas, kuten tänään, olen syönyt ihan liikaa.



Haluaisin ensi kesäksi tiukempaan kuntoon. Miten saan pidettyä ruokailut järkevinä? Onko aterioissani jotain korjattavaa? Onko riittävästi, jos käyn 3 kertaa viikossa salilla ja 2 kertaa juoksemassa?



Mitat (olen siis 169 cm pitkä)



pohje 32 cm

reisi 55 cm

lantio 89 cm

vyötärö 68 cm

rinnan ympärys 81 cm

käsivarsi 25 cm



Olisi tosi ihanaa saada järkeviä neuvoja siihen, miten saisin jonkun rodin tähän hommaan. Oma olemus ahdistaa enemmän ja vähemmän. Kaiken lisäksi saatan kärsiä kilpirauhasen vajaatoiminnasta ( S-TSH 5.3, S-T4-V 12)



Anteeksi tajunnanvirtani. Olen nyt vain aika hukassa ja ahdistunut, enkä tiedä mitä tehdä. Tuntuu, että vain lihoan koko ajan, vaikka tavoite olisi päinvastainen...Painolla ei sinänsä välilä, mutta olisi kiva saada rasvaa pois ja lihaksia paremmin esiin.





Hukassa oman kehon ja syömisen kanssa

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire