dimanche 30 novembre 2014

IPF:n uudistuvat varustesäännöt 2015 alkaen

Koska tuota SVNL:n foorumia ei käytännössä kukaan lue, saati että kirjoittaisi niin kokeillaan täällä.



Eli IPF on päättänyt (epäselvästi) että vain seuraavat varusteet ovat sallittuja kaikissa, myös paikallisissa, IPF:n alaisissa kisoissa:



http://www.powerlifting-ipf.com/file...etitionsV1.pdf



Tuolla on mainittu eri valmistajilta mm. vyöt, rannesiteet ja nostotrikoot (singletit) jotka on sallittuja. Eli siis koskenee myös raw-kisaamista. Tosin tämäkin on epäselvää. Mutta tosiaan, jos mietitään ihan kirjaimellisesti tuota ohjeistusta, niin Esimerkiksi kaikki muut vyöt kuin Titan ja Inzer on kielletty. Jopa Metal puuttuu jostain syystä vöistä. Noi muut merkit on käytännössä suomalaisten ulottumattomissa paitsi ulkomailta tilaamalla. Kaikist mielenkiintoisin on tuo nostotrikoo, eli jos tosiaan listaa tulkitaan kirjaimellisesti, niin se Adidaksen painonnostotrikoo joka on about 2/3 nostajilla rawkisoissa ei enää ole sallittu tammikuusta alkaen.



Lähinnä homman tekee mielenkiintoiseksi se, että SVNL:n raaka-SM kisoihin on aikaa alle 6 viikkoa.. Mitä tuossa kattelin titanin jenkkisivuja niin monessa vyömallissa toimitusaika pelkästään jenkkeihin on pari viikkoa, siihen sitten kv postiaika päälle ja ois ihan kiva tietysti ajaa sisäänkin.



SVNLn hallitus ottaa kantaa tänään kokouksessa mutta kiire tulee jos linja sama. Raha ja sponsorisopparithan tässä tietysti on taustalla.





IPF:n uudistuvat varustesäännöt 2015 alkaen

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire