samedi 15 novembre 2014

Takareiden revähdys, venähdys vai jotain ihan muuta?

Jospa tätä kautta joku osaisi antaa neuvoja vaivaani.. yritin haulla etsiä samankaltaisia keskusteluja, jotta olisin johonkin niistä voinut kirjotella, mutta löytämäni tekstit oli vähintään kolme vuotta vanhoja :D



Asiaan:

Kolmisen viikkoa sitten tein treeneissä ylämäkiloikkia ja kinkkoja ja sen sellaisia. Siinä yhteydessä takareisi kramppasi, venyttelin hetken, kipu lähti ja jatkoin treeniä. Viikko tuon jälkeen juostiin treeneissä intervalleja, jossa takareisi kipeytyi. Valmentaja ei selvästikkään ottanut tosissaan, koska laittoi mut vielä jatkamaan juoksuja :wtf:



Nyt sitten muutaman viikon ajan takareisi on tullut jatkuvasti juokussa kipeäksi. Hölkkäily on onnistunut ongelmitta, mutta jos vähänkin nopeutan tahtia, tulee pistävä kipu takareiteen ja joudun lopettamaan juoksun.

Jännä asia tässä on, että puntilla pystyy tekemään kaikkea ilman kipua, loikat, kinkat, kirput tms. onnistuu, mutta odotas vain kun otan yhdenkin kovemman juoksuaskeleen, niin kipu tulee aivan järkyttävänä :/



Muutama päivä sitten treenien jälkeisenä päivänä en yhtäkkiä pystynytkään kävellä ilman kipua ja edelleenkin kävely tuntuu ikävältä.



Pieni mustelma saattoi olla alkuvaiheessa takareiden alaosassa, tarkemmin polven takaosassa.

Kuitenkin jotenkin revähdyksen mahdollisuus ei mahdu päähäni, koska muu treeni paitsi juoksu on onnistunut normaalisti.



Oon miettinyt, että pitäisi varmaan käydä näyttämässä lääkärille jos ei tästä paremmaksi mene..? päivystykseen en varmaan tän kanssa enää pääse? Paitsi jos en pysty kävelemään..

Tosin pienet revähdyksetkin pystyy kai hoitamaan ihan levollakin pois?

Onko kellään ollut samanlaista? Neuvoja?





Takareiden revähdys, venähdys vai jotain ihan muuta?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire