samedi 22 novembre 2014

Watson IPTV

En haulla löytänyt edes mainintaa palvelulusta. Olen hetken tutkiskellut noita mahdollisia IPTV-palveluita ja tämä omaan tarkoitukseen vaikuttaisi parhaalta vaihtoehdolta. Jos jollain on kokemusta palvelusta ja varsinkin tuosta Watson viihde paketista, niin olisi muutama kyssäri. Olisin kysynyt Watsonilta, mutta heillä ei ole minkäänlaista emailia käytössä. Ja voin soittaa vasta sinne vasta maanantaina. Tarve olisi jo huomiselle, sunnuntaille.



Eli minulla on kotona kaksi nettiä. Nebulan ASDSL ja DNA LTE. Nebula on käytössä vain staattisten IP:osoitteiden takia ja yhteys on todella hidas. Vanha taloyhtiö ja paljon kuparia välissä. Eli tuon kautta ei streamaaminen onnistu hyvin. DNA verkko toimii täällä hyvin, purkki pysyy LTE verkossa 99% ajasta. Ja esim. Netflix toimii moitteetta.



Watsonin sivuilla annetaan ristiriitaista tietoa, että voinko katsoa heidän viihdepalvelulla mobiiliverkon yli mitään. Eli jos haen huomenna tuon viihdepaketin, niin toimiikohan kaikki ominaisuudet? En tarkoita tikkua, vaan tuon antennitalouksiin tarkoitetun boxin. Saisin samalla antenniverkon HD-kanavat käyttöön, koska telkkarissa ei ole HD-viritintä.



Jos jollakin on tuollainen, niin muitakin kokemuksia kuuntelen mielelläni.





Watson IPTV

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire