mardi 25 novembre 2014

M: Sony Xperia Z2 Valkea + PowerBank flippikuori

Noniin. Eli myynnissä ois ko. laite. Toukokuun puolessa välissä (?) tilattu saunalahdelta ensin kytkynä, sitten maksettu kokonaan pois kesän alussa. Eli ei ole puhelimesta maksettavaa enää. Ei minkään valtakunnan isompaa halkeamaa tjs missään päin puhelinta. Pieniä "raapaisu" jälkiä luukunottamatta muutamassa nurkassa. Puhelimella ollut kokoajan Copter näytönsuojakalvo päällä, ja flippikuoressa sisällä. Putoillut kerran tai kaksi, mutta ei ole tähän asti kyllä menoa haitannut. Eikä kyllä huomaa ulkonäössäkään. Eli kaikinpuolin melkeinpä brand-new puhelin. Ongelmia ei ole ollut mitään ton kanssa että siitä joku saa hyvän puhelimen itselleen.



Sijaitsee Joensuussa viikkoisin, tarvittaessa vklp jos joku on halukas hakemaan. Muutoin laitetaan kusti polkemaan. Hinta voisi olla 450. Tarjota toki saa, ja kaikki tarjoukset otetaan huomioon.

Viestiä voi kiinnostuneet pistää osotteeseen lari.turunen96@gmail.com ja tarvittaessa s-postin välityksellä voidaan vaihtaa numeroita ja neuvotella lisää.



E: Unohdin laittaa mitä tulee mukaan. Siis itse puhelin, Smartband jos löydän sen, laturi ja PowerBank mallinen flippikuori. Eli vara-akku. Kuvat voin setistä iskeä kun saan otettua kuvat jollain ilveellä.





M: Sony Xperia Z2 Valkea + PowerBank flippikuori

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire