mercredi 25 février 2015

HulluPullo Boxing Night, Vaasa la 14.3.2015

Caramelito Promotions marssittaa jälleen maaliskuussa nyrkkeilijät yökerho HulluPullon kehään, kun ohjelmassa on kaikkiaan 4 ammattinyrkkeilyottelua.



Kaksinkertainen SM-pronssimitalisti ja vuoden 2014 TUL-turnauksen voittaja Mathias Eklund iskee ammattilaisdebyyttinsä ja tähän astiset 9 otteluaan voittanut Teemu Tuominen palaa 9 kuukauden ottelutauolta. Lisäksi maaliskuun alussa MM-otteluun valmistautuvaa Puolan Lukasz Janikia sparraamaan matkaava Sami Enbom iskee 6-eräisen ottelun raskaassa keskisarjassa ja amatöörien MM-kisoissakin otellut Islannin lähes kaksimetrinen Gunnar Kolbeinn Kristinsson pyrkii iskemään Englannissa nykyisin treenaavan latvialaisnyrkkeilijän keskeytyskuntoon 4-eräisessä raskaansarjan kamppailussa.



Kyseessä ei ole ison budjetin iltama, joten vastustajien haku suuntautui lopulta varsin rajalliseen joukkoon. Vaikka punaisen kulman nyrkkeilijöitä vastaan asettuu tappiollisen listan kavereita, ovat vastustajat silti rautaisia ammattilaisia, jotka ovat olleet lukuisissa kovissa kehissä uransa aikana. Mieluummin valitsin vastustajaksi sellaiset ulkomaalaiset, joiden tiedän tulevan tänne tekemään ottelua ja taistelemaan kuin että olisin valinnut paremmalla listalla tulevia 1. erän kaatujia. Nyt yleisölle on tarjolla 4 takuuvarmasti viihdyttävää ja iskurikasta ottelua.



Ottelut:

Sami Enbom - Titusz Szabo

Teemu Tuominen - Istvan Szucs

Mathias Eklund - Gergely Antal

Gunnar Kolbeinn Kristinsson - Edgars Kalnars





HulluPullo Boxing Night, Vaasa la 14.3.2015

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire