dimanche 22 février 2015

Pelkkä ryhmäliikunta?

Elikkä kysymykseni olis nyt se, onko pelkällä ryhmäliikunnalla mahdollista pudottaa painoa ja hieman kiinteytyä? Olen siis 21-vuotias nuori nainen, 73kg ja 167cm. Läskejä on kertynyt hiukan joka puolelle kroppaa, ja olis tavotteena päästä aluks ainakin tohon 65kg painoon :-)



Olen just alottanut, tällä viikolla kävin maanantaina bodystepissä ja torstaina 45min kahvakuulatunnilla. Ei hirveesti tää ite salipuoli innostais. Mietinkin sitten kuinka usein olis hyvä käydä näillä tunneilla viikossa? Ja on varmaan parempi kun käy mahdollisimman monipuolisesti eri tunneilla? Mua kiinnostaa erityisesti nämä bodystep, kahvakuula, spinning, FIT muokkaus, bodypump jne.

Täysillä vedän tunnit tottakai, hiki tuli kyllä kunnolla pintaan näillä kahella tunnilla missä nyt käynyt. Myös pohkeet kipeyty bodystepin jälkeen ja reidet kahvakuulan jälkeen niin pahasti ettei istumaan ja ylös päässyt :D Mutta kai se on silloin tehonnut? :D

Ja niin tottakai, pyrin syömään mahd. Terveellisesti ja ylimääräiset herkut nyt jää tauolle vähäks aikaa. Muuten tämän ulkopuolella sit kävelen arkisin koko 8h työpäivän.





Pelkkä ryhmäliikunta?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire