mardi 17 février 2015

Samsung Galaxy S4 Mini akku kuluu nopeasti ilman käyttöä

Moro



S4 Mini on pari viikkoa vanha (ostettu uutena). Akku näyttäisi olevan ihan ok (ei mitään pullistumia). Silti akku kuluu todella nopeasti, jos tämä onkin normaali kulumisnopeus niin kertokaa kyseisen puhelimen omistajat, aikaisemmat Galaxyt eivät vaan ole mulla noin nopeasti kuluneet.



Eli siis esimerkiksi. Latasin kännykän täyteen eilen ennen nukkumaan menoa. Aamulla kun herään (n. 7h nukuttu) niin akkua on 80% eli 20 % mennyt tekemättä mitään! Huom, laitoin kaikki offille ennen nukkumaan menoa eli suljin kaikki aktiiviset ohjelmat(pidin homebuttonia pohjassa ja sitä kautta), laitoin mobiilidatan pois päältä, sekä Wifin. Mitään ohjelmia ei ole ladattu kuin Whatsapp ja facebook (niistäkin automaattinen synkronointi laittettu offille), mutta ei näidenkään pitäisi toimia mitenkään taustalla kun netti pois päältä.

Järjestelmä on päivitetty eli on ajantasalla (4.4.2).



Jännä vaan kun aikaisemmilla Samsungeilla kulutus yön aikana on ollut sen n. 5% niin nyt nelinkertainen. Osaisko joku sanoa onko jotain vialla jossain vai onko tämä normaalia? Hommaa googlailtu mutta kaikkialla ehdotellaan vain juuri noita facebook ongelmia yms joiden ei pitäisi tässä vaikuttaa. Help?



EDIT. Lisäksi luin jostakin muistikortin poistamisesta sekä akun irrottamisesta. On kokeiltu.





Samsung Galaxy S4 Mini akku kuluu nopeasti ilman käyttöä

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire