mercredi 25 février 2015

Perinteinen "Miksi paino ei putoa" -kysymys (sisältää ruokalogin)

Vaimolla ei meinaa tuo paino pudota millään. Kokoa ei ole mitenkään huimasti: 157cm / 60kg, mutta paino on heilunut 60-61kg välissä nyt koko sen ajan kun on oltu dieetillä eli n.2kk. Eli kyseessä ei ole edes mikään painon jumittaminen ensimmäisen 2kg jälkeen, vaan se ei ole heilahtanut yhtään mihinkään varmoista miinuskaloreista huolimatta. Ja tämä tuntuu jotenkin mahdottomalta, kun se ei tipu edes tuota yhtä tai kahta kiloa?

Käytössä ollut tuo Fitbit Charge HR -ranneke, jolla on saanut ainakin summittaisen kalorikulutuksen päivää kohden:





Toki tuo voi heittää suuntaan tai toiseen, mutta jo laskurien mukaan kulutuksen pitäisi olla 2000kcal tietämillä.



Ruoka on vaa'an kanssa punnittu ja merkattu ylös ja aluksi muutaman viikon miinukset olivat -500kcal ja nyt pari viikkoa -1000kcal, mutta painon pirulainen ei hievahdakkaan tuon alle 60kg.



Tässä hieman tietoja liikunnasta ja syömisistä:



Koiran kanssa reipas kävely päivittäin: 15min+30min+20min =65min

Viikossa:

3 x kuntosalitreeni

1 x 1h agilitytreenit (spurttailua yms.)



Ruokailut kolmelta päivältä, näissä pyritty tuohon -1000kcal per päivään kun paino ei muuten pudonnut. Noiden merkattujen lisäksi kasviksia (parsakaali, kukkakaali, paprika) + salaattia, joita ei ole laskettu.





Taustasta sen verran, että pari vuotta hän on tuota salia harrastanut. Viimevuonna se kuitenkin erinäisistä syistä jäi vähemmälle ja n. 5kk oli käytännössä kokonaan ilman saliharrastusta. Nyt vuoden alusta se on taas aloitettu aktiivisesti. Tätä ensin epäiltiin, että lihasta tullut takaisin nopeasti lihasmuistin takia ja paino sen takia ollut paikallaan (rasvaa lähtenyt, lihasta tullut) Mutta nyt yli kuukauden jälkeen alkaa vähän jo epäilyttämään.



Eli ideoita, mitä kannattaa kokeilla otetaan vastaan :)





Perinteinen "Miksi paino ei putoa" -kysymys (sisältää ruokalogin)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire