dimanche 22 février 2015

Ihana nainen rannalta etsinnässä.

Moro!



Alkaa näyttää siltä, että ikuinen sinkkuilu ei taida olla ihmistä varten. Laitanpa siis "haun vetämään".



Nopea historia itsestäni näyttää äkkiseltään sekavalta, ikää on 37 tai 38 vuotta, en juuri nyt aio sitä kalkulaattorilla selvittää. On asuttu siellä ja täällä, koettu perhe ja avioliitto. Tästä on jo monia monia vuosia aikaa. Viimeiset vuodet ovat menneet "tasaisesti" pienellä paikkakunnalla Satakunnassa. Perheeseen kuuluu lapsi, koira, veneitä, cd-levyjä ja Kippari-lehtiä.



Työt ja opiskelut on Varsinais-Suomessa Turun kulmilla, joten pyörin siellä suunnalla hyvin paljon. Auton nokka näyttää säänöllisesti myös pääkaupunkiseudun suuntaan. Perille asti ei ole ollut tarvetta ajaa, toistaiseksi.



Työkseni olen puuhastellut pääasiassa turvallisuusalalla. Niin nytkin, en enää tosin perinteisenä vartijana/portsarina. Samalla koitan opiskella harrastusmielellä yhtä perinteistä käsityöammattia.



Punttaaminen on kulkenut mukana jo varmaan parikymmentä vuotta, välillä pitkiä, välillä lyhyitä taukoja totta kai mukana. Vesillä olo, veneily, kalastus, järvi, lampi, joki, meri... Siinäpä on mitä mahtavimmat keinot rentoutumiseen... Haaveilen ikuisesta Suomen kesästä ja laulutaidosta.



Luonteeltani olen öönnnnöönnööö laitetaanpa, että avoin, iloinen, rento ja kaikkea tuollaista positiivista. Totuushan selviää vasta ajan myötä.



Haen ihan tositarkoituksella, mutten ole missään tapauksessa perustamassa minkäänlaista uusioperhettä.



Unelmieni naiselle en osaa sanoa mitään tarkkoja kriteereitä. Mielellään itseäni vanhempi, ei ainakaan paljon nuorempi. Elämää nähnyt ja kokenut. Kovin tiukkapipoisen naisen kanssa ei suju. Fyysisesti, tykkään isoista tisseistä tosi paljon, niin kyllä pienistäkin. Ei tarvi olla punttimimmi, mutta saa olla.



Ensitreffeillä suosin pikaisia ABC-kahveja.



Liikaa venyy ilmoitus. Edhu@nettipiiiiiistefi on e-maili, johon toivotaan runsaasti postia.



En tykkää hymiöistä, mutta ilmoitus näyttää niin vakavalta, että laitanpa nyt yhden tähän loppuun.



:)





Ihana nainen rannalta etsinnässä.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire