mardi 10 septembre 2013

Kroppa jumissa, vetreyttäminen ja treenin keventäminen?

Eli itsellä on hieman yliliikkuvuutta nivelissä ja aikasemmin ollut huono ryhti ja reisien hermotus ihan perseellään. Nyt oon näistä päässyt eroon, mutta muistona edelleen syväjumia jaloissa kauttaaltaan sekä rinta-käsi-forkku- akselilla. Nämä on siis ollut jo ihan helvetin pitkään, ja nyt asialle pitäis tehdä jotain.



Yliliikkuvuudesta johtuen en pysty kamalasti venyttelemään, eli putkirullaus hieronta tms on lähinnä ratkaisuja. Nyt täytyy seuraavat viikot ottaa kevyemmin treenin kanssa ja rullailla oikeen kiukulla ja venytellä minkä pystyy ja jä välillä hierontaa väliin.



Oisko kellään mitään kokemuksiin perustuvia ajatuksia miten tota treeniä kandeis keventää?



Tällä hetkellä menossa iha basic 4-jakonen ohjelma. Ja kuinkakohan kauan tollasten pitkään olleiden jumien availu kestää? Ne kun alkujaan tullut jostain virheasennoista lonkka/olkapäät jne eli tiukassa ovat vaikka parempaan suuntaan onkin menty kun lukuisten fyssarikertojen avulla saatu toi keho toimimaan melko lähelle oikeaa.



Ja siis ikä 29v pituus 190 ja paino 80kg.





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/vammat-ja-lihashuolto/118230-kroppa-jumissa-vetreyttaminen-ja-treenin-keventaminen/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire