vendredi 27 septembre 2013

Suomalaisen vapaaottelun raskassarja.

Vähän on ollut hiljaista tuossa raskaassa sarjassa viimeaikoina ja synkähköltä näytää tulevaisuus. Nurminen virallisti lopettamisensa, Patteri jaksaa jonkin verta tahkoa mutta hänkään varsinaisesti nuorimies ole. Da Silva kai vielä on mukana kuvioissa mutta ei hänkään turhan usein kehässä rehaa. Vänttinen kai vihjas että ei raskassarjakaan pois suljettu ole mutta kovin näyttäis siltä että hänkin käy mielummin neuvollassa puntarilla. Turku Fightissä ja Carelia Fightissä pari oikein lupaavaa amtööridepytanttia, mutta yleisesti amatööripuolellakin tuntuis olevan aika hiljasta. Lisäks nopeella googlettelulla useilla amatööriottelijoillakin tuo kudostyyppi ei ihka ollut ihan optimi vapariin. Heti perään todettakoon että hienoa että viitsivät silti otella. Onko amtööripuolella jotain lupauksia ammattilaismatsien kynnyksellä? tai onko joku uinuvajätti palaamassa kehiin?



Mitä muuta vois sarjan piristämiseksi tehdä? Itse miettinyt että joku nimenomaan isoillepojille profiloitu amatööri tapahtuma vois rohkasta ottelemaan ja nousemaan kehään. Mutta liekkö tuokaan toimis? Jokatapauksessa mitä mieltä porukka tästä tilanteesta?



Nii ja lest's face it: Vaikka tekniikka ja kunto saattaakin pettää niin kyllä noissa isoissa pojissa vaan jotain niin kamalan hurjaa ja kiehtovaa on.





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/kamppailulajit/118544-suomalaisen-vapaaottelun-raskassarja/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire