jeudi 26 septembre 2013

Parhaat kissojen kuiva- ja märkäruuat

Kirjoitin tämän tekstin tuonne "yleinen lemmikkikeskustelu" ketjuun, mutta tuli mieleen että parempi tehdä kissojen ruuille oma ketju.



Onko joku kissojen omistaja perehtynyt tarkasti että mitkä kissan kuiva- ja märkäruuat on parhaita? Voisi heittää kommenttia seuraavista ruuista.


Ite olen viime aikoina syöttänyt raksuista (Viljattomia kaikki mitä seuraavaksi luettelen.) Orijen - Cat & Kitten. Ihan pätevän oloinen, mutta mitä nuo vähäisempinä ainesosina olevat porkkana, mustikka ym. ihme hommelit mitä kissa ei liene tarvitse? 8€/kg



Acana - Wild Prairie Cat. Pitäisi olla laadukas, mutta mitäköhän tuolla tekee joku tomaatti, porkkana, omena jne? 7€/kg



Taste of The Wild - Rocky Mountain Feline Tämä myös pitäisi olla laadukas, mutta siinäkin kaikenlaista tomaattia jne. seassa.



Olen katsellut muutamia raksuja mitkä vaikuttaa hyviltä;

Power of Nature - Meadowlands tai Power of Nature - Fees Favorite. Yli 80% lihaa. Kova proteiinipitoisuus ja muutenkin ihan hyvän näköinen sisältö. 6€/kg



Porta 21 - Feline Finest Sensible. Yksinkertainen ja ok:n näköinen tuoteseloste? Hyvä proteiinipitoisuus. Paljon halvempi kuin muut ns. laaturuuat 4€/kg).



Applaws - Chicken tai Applaws Chicken & Salmon. 80% lihaa ja muutenkin hyvältä vaikuttavat. 6€/kg.





Märkäruuista olen katsellut Animonda, Porta 21 ja Applawsin ruokia.



Olen siinä käsityksessä että kissoille hyvä ruoka on viljaton, mahdollisimman lihapitoinen paljon proteiinia ja rasvaa sisältävä.





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/lemmikit/118530-parhaat-kissojen-kuiva-ja-markaruuat/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire