lundi 23 septembre 2013

Orkesterimusiikki

Onko täällä porukkaa, jotka tykkää kuunnella klassista-, tai muuta musiikkia, missä iso orkesteri pauhaa taustalla?

Itsestä tuntuu, että en nykyään kotonakaan kuuntele yhtään mitään muuta, kuin musiikkia, mikä on sävelletty peleihin, elokuviin tai animeen. Ja nimenomaan akustisesti soitetut sävellykset, eikä sellaisia, mitä esim. Hans Zimmer sävelsi Dark knightiin, missä on jotain ihme elektronista jytää ja efektejä taustalla. Muuten kyllä Hans jyrää esimerkiksi Two Steps From Hellin albumeilla.

Itselle tulee niin järkyttävät goosebumpit siitä, kun kuuntelee jotain eeppisiä sävellyksiä, missä on orkesteri ja kuoro mukana. Jos vielä on vähän jonkinlaista "fantasia" vivahdetta sävellyksessä mukana, niin hyvä, että orgasmia en saa! :hyvä:



Tässä muutama hyvä esimerkki siitä, mitä tarkoitan:



Ace Combat 5: The Unsung War- Razgriz Theme - YouTube Ace Combat 5 - The unsung war (säv. Keiki Kobayashi)

Dragon's Dogma Dark Arisen OST Daimon 2nd Form Theme Extented - YouTube Dragon's Dogma Dark Arisen - Daimon 2nd form theme (säv. Tadayoshi Makino)

Sword Art Online Music Extended- Swordland - YouTube Sword Art Online - Swordland (säv. Yuki Kajiura)



Ja nyt jälkeenpäin noita säveltäjien nimiä kirjoitellessa huomasin, että kaikki ovat yllättäen Japanilaisia. Jostain syystä tykkään heidän sävellyksistään. Eivät omasta mielestä mene siihen samaan perusmassaa, kuin moni muu!

Jos jotain leffamusiikkeja pitäis vielä laittaa, niin Gladiaattorissa ja Kingdom of heavenissa on omasta mielestä loistavat musiikit myös.



Klassisista säveltäjistä pidän ehkäpä eniten Venäläisistä, koska heillä on vähän synkempiä ja "mysteerisempiä" sävellyksiä takanaan.



Mites muut pakkislaiset?





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/musiikki-elokuvat/118496-orkesterimusiikki/

1 commentaire:

  1. KÄYTTÄMÄT HERPESIÄ 8 PÄIVÄSTÄ KÄYTTÄMÄLLÄ DR OGBO HERBAL MEDICINEEN KÄYTTÖÄ.
    Minun nimeni on Mrs Jennifer Robert Olen täällä todistamaan, kuinka Dr.OGBO paransi minun (HERPES SIMPLEX VIRUS) Kävelin toisessa sairaalassa, mutta he antoivat minulle luettelon lääkkeistä, jotka olivat kalliita hoitaa virusta, mutta he olivat turhia. Olin surffata Internetissä etsimällä korjausta HERPESiin ja näin kommentoida ihmisiä, jotka puhuivat siitä, miten Dr.OGBO. Kun otin hänet yhteyttä, hän antoi minulle toivoa ja lähetti minut kasviperäiselle lääkkeelle, jonka ajattelin, ettei se ratkaise mitään, mutta sitten yritin sitä ja se toimi, HERPESin tulokseni tuli negatiiviseksi. Olen erittäin iloinen voidessani jakaa tämän todistuksen. Minun neuvoni kaikille, jotka ajattelevat, että heidän parantumisensa ei ole parannuskeino herpekselle eikä olekaan aito. Saa vain yhteyttä ja tehdä se tänään. Oireiden pyhäkkö Dr.OGBO voi parantaa kaikenlaisia ​​sairauksia. Muista lykätä hoitoa. hän @ {drogbohighspiritualspellcaster@gmail.com}
    Se on erikoistunut myös erilaisten sairauksien hoitoon
    1 HIV / AIDS-VIRUKSET
    2 MAHDOLLISUUDESTA
    3 TUMORINETEET ETC
    4 FLU
    5 HEPATITIS
    6 TAPAHTUMIA
    Voit myös tarjota ratkaisun seuraavaan elämää koskeviin ongelmiin
    1 Syöminen ja rakastamisen syntymässä
    2 MASTURBATION
    3 V8 ETC
    4 VIRHEELLINEN ONGELMA
    5 EX BACK
    EMAIL TODAY @
     drogbohighspiritualspellcaster@gmail.com tai soita / Whatsapp osoitteessa +2348057586216

    RépondreSupprimer