dimanche 22 septembre 2013

Tampereen naiset!

Täällä 26-vuotias tamperelainen urheilijamies etsiskelee samanhenkistä naisihmistä vierelleen. Tulen omillani toimeen, pidän huolta itsestäni ja kerron jos jokin asia vaivaa. Olen itsevarma, katseenkestävä ja minulla on aina pilkettä silmäkulmassa (vaikka kuinka kliseiseltä kuulostaakin). Luonnetta on hieman vaikea itse arvioida, muiden suusta kuultua ovat muun muassa: rauhallinen, itsepäinen, analyyttinen, ja periksiantamaton. Suhtaudun näiden paikkansapitävyyteen tosin hieman kriittisesti :) Terveet elämäntavat kuuluvat jokapäiväiseen elämääni, mutta en suhtaudu niihin fundamentalistisella jäykkyydellä, eli osaan myös ottaa rennosti.



Minä lyhyesti:



- Rehti ja luotettava

- Huumorintajua löytyy tilanteesta riippumatta ja asenne sekä elämänarvot ovat kohdallaan

- Elämäntapaurheilija

- Korkeakoulutettu

- Itsestään huolta pitävä, savuton ja alkoholin kohtuukäyttäjä



Viihdyn yhtä hyvin niin salilla, lenkkipolulla kuin kotisohvan uumenissakin. Aina välillä tykkään kuitenkin kokeilla jotain uuttakin. Urheilun lisäksi vapaa-aikaan kuuluvat ystävät, leffat, musiikki ja ruuanlaitto. Ulkoisesta olemuksesta sen verran, että pituutta löytyy hiukan alle 180 senttiä ja paino keikkuu jossain tuolla ysikympin tienoilla.



En nyt ala tähän mitään ikähaarukkaa tai muuta määrittelemään sen tarkemmin, haussa siis mukava, avoin, juuri omalla tavallaan ihana ja tietenkin urheilullinen nainen. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä osoitteeseen verminnn@gmail.com niin tutustutaan paremmin. Kuvankin saa laittaa mukaan, laitan omani paluupostissa.





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/deitti/118470-tampereen-naiset/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire