lundi 30 décembre 2013

Brandon Lilly - Westsiden kasvatti josta kasvoi yksi raw voimanoston 1000 kilon mies

Brandon Lilly on ollut aloittaessaan vain tavallinen pulliainen, 50 kilon penkkimaksimi ei onnistunut ensikokeilulla lähellekään. Hän on lahjakas, mutta kehitys ei ole tullut ilmaiseksi, vaanhän on joutunut kokeilemaan kaikki mahdolliset harjoitustavat, ja uhrannut kaiken perheestään lähtien voimanostolle. Hän on kehittänyt Cube-metodin, jossa yhdistetään eri metodeja joilla voimaa on mahdollista lisätä, uudella tavalla.

Brandonin tietomäärä on laaja, jonka lisäksi hän on itse menestynyt nostaja. Hänen youtube-sivustonsa on seuraamisen arvoinen, jos haluaa oppia pieniä yksityiskohtia nostamisen ja kehittymisen jalosta taidosta.

Brandon on ylittänyt maagisen 1000 kilon rajan yhteistuloksessa, polvisiteillä. Polvisiteet ovat vakiintumassa yhdeksi suosituimmaksi raw nostamisen muodoksi, IPF puolen hoitaessa klassisen voimanoston jossa siteitä ei käytetä. Brandonkin on vielä nuori, joten lisää lienee luvassa, jos mies vain pysyy terveenä kaikin puolin.









Youtube-sivut: Brandon Lilly - YouTube





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/voimailulajit/120133-brandon-lilly-westsiden-kasvatti-josta-kasvoi-yksi-raw-voimanoston-1000-kilon-mies/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire