mardi 24 décembre 2013

Ed Coan 'nuff said

Ed Coan oma ketju.



Mies valmistelee comebackia! Kuultu läheiseltä taholta. Treeneissä 800 paunaa lentelee niskasta raakana, näin kuuluu huhut. Masters sarja on siis saamassa ennätyksiä, joita ei ihan hetkeen rikota. Toivottavasti tänä vuonna mies nähdään taas lavalla nuorten polvien iloksi!



Jos tiedät mitä on voimanosto, pitäisi sinun myös tietää nimi Ed Coan. Mies dominoi koko voimanostoa uransa ajan, kukaan ei pystynyt samaan kuin hän. Hän painoi vain 100 kiloa mutta nöyryytti raskaan sarjan nostajia uskomattomilla suorituksillaan.

Kyykky ja veto olivat hänen erikoisuuksiaan, ja penkkipunnerruskin liikkui varttitonnin ympärillä.

Nykyisten varusteiden aikakaudella hänen tuloksiaan on vaikea ymmärtää, paitsi jos tajuaa, että hän nosti aikanaan samoja tuloksia kuin tämän hetken huiput nostavat uusilla varusteilla. Nykypolvi saa siis totaaliinsa noin 200 kiloa apua varusteista, mutta Coanin tulokset eivät silti kalpene! Hänenlaistaan ei ole vielä toista nähty.



Tässä 1110 kilon totaali, saman verran Malanichev teki juuri pelkillä siteillä kaikkien aikojen totaaliksi. Tuon ajan kyykkypuvut ja penkkipaidat eivät olleet mitään verrattuna nykypäivään, ja voisi kuvitella että Coan olisi hyvinkin tehnyt 1000 kiloa pelkillä siteillä ja luultavasti enemmän. Pistää miettimään. 100 kilon sarjaan.







Ed Coan ja valmentaja Gallagher haastattelu






via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/voimailulajit/120027-ed-coan-%27nuff-said/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire