jeudi 26 décembre 2013

Punttimimmi tahtoo treffeille!

Liityin juuri pakkikselle ja kyselin muilta vinkkejä missä tapaatte vastakkaista sukupuolta jos laatua hakee... Nettideittailun maailmaan usutettiin! No täällä sitä sitten kirjoitellaan...



Olen 30-kymppinen sinkku, ja sen kaverin joka saa statukseni muuttumaan täytyy olla helvetin ihmeellinen! ;)

Syy miksi olen vapailla markkinoilla löytyy varmaan minusta itsestäni.. En ramppaa yössä hakemassa lihatiskiltä hetken huumaa. Vaan haussa on kaikinpuolin jotain pysyvämpää...Mieluusti mies joka jo tietää kuka on ja mitä elämältään haluaa. Ja on valmis tekemään sen eteen töitä. Ei päihde- ja mielenterveysongelmaisia kiitos!

Itse olen järjestellyt oman elämäni juuri sellaiseen malliin, että voin sanoa olevani oikein tyytyväinen ja onnellinen. Mutta toki tulee hetkiä, kun kovan treenin jälkeen olisi mukava paistaa vaikka pihvit kahdelle (ja ehkä lasillinen punaviiniäkin. En siis ole absolutisti vaikka baareilu onkin jäänyt vähemmälle.) ja makoilla sohvalla isossa kainalossa.



Minulla on tarkat visiot tulevaisuuteni suhteen(mutta pakkaahan voi aina tarpeen tullen vähän sekoittaakkin?), ja haluan tarjota itselleni ja mini-me:lle parhaan mahdollisen tulevaisuuden, ja toivottavasti siinä kuviossa olisi myös miehen malli. Pidäthän siis lapsista :) Treenaan n. 4-6vkertaa viikossa, ja luen itselleni uutta ammattia aikuisopiskeluina. Arki on siis sopivan hektistä.

En tupakoi, eikä minulla ole lemmikkieläimiä. Asun tilavasti kaksin lapseni kanssa Päijät-hämeen alueella. Kehtaan kyllä esitellä kuvani sinulle, jos olet tarpeeksi kiinnostava. Toivon siis kuvallisen myyntipuheen itsestäsi-yksi tarpeeksi hyvä riittää!



laalaaPakkis@gmail.com





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/deitti/120046-punttimimmi-tahtoo-treffeille/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire