lundi 23 décembre 2013

Painelukossa polven naksahdus > polvitaipeen aristusta

Moi,



polvi naksahti eilen lukkopainiskelua treenatessa, kun treenikaveri oli tekemässä pohkeeseen painelukkoa ja odottelin siinä että alkaako se tuntua vai ei, notta tarviiko taputtaa. Ei tarvinnut kun ei tuntunut vielä missään, mutta polvi naksahti sen verran kuuluvasti, että treenikaverikin hölläsi otteen ja alkoi kysellä, että mitäs nyt kävi. Naksahdus ei sattunut yhtään, eikä sen jälkeenkään tuntunut oikeastaan missään, joten jatkoin treenit normaalisti loppuun.



Tänään on ollut jalka aavistuksen arkana polvitaipeesta, tai ehkäpä jopa pohkeen yläosasta. Enemmän tuntuu polven/pohkeen ulkosyrjällä. Paikallaan ollessa tuntuu vain jotain "painetta" tuolla seudulla, kävellessä pientä aristustakin. Ei tunnu missään kohtaa ylimääräistä väljyyttä, rutinaa, lukkiutumisia eikä polven pettämisen tunnetta, pääsen kyykkyyn ja ylös normaalisti. Jalkaa sisäpuolelle kiertäessä (esim. nostaessa tämä naksahtanut jalka toisen jalan polven päälle) tai kyykkyyn ihan pohjaan asti mennessä tuntuu samoilla seutuvilla pientä painetta.



Kannattaako tällaisesta lähteä mihinkään lekuriin vai seurata ensin tilannetta?



Mihinkähän tuollaisen lukon paine kohdistuu polvessa arvon fysiologian asiantuntijat? Eli pohkeen ja säären välissä on ollut tavaraa välissä, ja polvea on väännetty linkkuun päin, jolloin lukko vetää käsittääkseni polven reisiluun ja sääriluun päitä erilleen toisistaan.. Joku ristiside?





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/vammat-ja-lihashuolto/120016-painelukossa-polven-naksahdus-polvitaipeen-aristusta/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire