vendredi 27 décembre 2013

Satakuntalaista treenaavaa naispuolista seuraa vailla!

Hellurei, kaikkee pitää kokeilla tätäkin näköjään. ;)



Koitetaas jos täältä löytyisi joku urheilullinen kiva nainen. Eli seuraa etsii tällänen 30 vuotias ``teräsvartaloinen Rock 'n' Roll soturi``:face:, No en ehkä ihan ole teräsvartaloinen mutta treenaaminen on kuulunut ohjelmistooni jo reilut 10 vuotta ja vieläkin maistuu, tuskin siitä ikinä eroon pääsee, enkä välttämättä haluakkaan. Hiuksia ei kauheasti ole, mutta olen koittanu tuota hiusten puutetta korvata parralla, muutama tatuointikin löytyy, kuvankin saa nähdä jos niin tahtoo. Lemmikkejä ei ole ja lapsiakaan ei pitäisi missään olla. Tupakkaa en ole ikinä oppinut polttamaan, alkoholia tulee välillä nautittua, mutta sitäkin yleensä silloin kun johonkin lähtee, en kotona tissuttele. Ja mielummin lähden jollekkin musiikki keikalle kun johonkin yökerho/disco helvettiin. Selkärankaa en kauheasti ole saanut, eli pituudella mua ei ole pilattu, olen kääpiö, noin 170cm pitkä, ja painoa löytyy n.86-88kg, jos se jotain kiinnostaa. :) Sillon tällön tulee matkusteltua ja mielellään sutkin mukana ``raahaisin`` reissuun.



Mitäs vielä..Vuorotöissä tässä on koitettu käydä ja saman työnantajan palveluksessa on jo monta vuotta takana, että rahaa en tarvitse sulta ikinä lainaan, itse itseni elätän ja sitä toivon myös sinulta. Laskutkin on tullut aina ajallaan hoidettua. Että asiat on suhteellisen hyvin kohdillansa, mutta joku kiva nainen olisi kiva ja asiat vieläkin kivemmin.



Jos kiinnosta kysellä lisää niin vastaan parhaani mukaan, eli kättä pystyyn jos on kysyttävää..Tuonne voi heitellä viestiä jos siltä tuntuu..:hyper: maqe1983@gmail.com



Ps. Kuva olis kiva





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/deitti/120078-satakuntalaista-treenaavaa-naispuolista-seuraa-vailla/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire