lundi 30 décembre 2013

Salaiset aseesi dieetille

Tässä kun alkaa olemaan ajankohtaista, että itse kukin alkaa "kuulottumaan" kesäkuntoon niin pistetäänpä ketjua pystyyn aiheesta notta millaisilla aseilla saatte pidettyä dieetillä homman helpommin hanskassa. Itse olen dieetannut kahdesti n. 10 kiloa ja toisen dieetin lopulla löysin tämän oman "salaisen aseeni" eli POPCORN :D



Itselläni päivät menee hyvinkin helposti eikä ruokaa tule sen pahemmin ajateltua. Illalla kuitenkin iskee aina se tarve syödä jotain "herkkua" ja siihen nälkään olen noita poppareita vedellyt. Asun melkolailla salin vieressä niin mikäs sen helpompaa kuin kipaista siitä treenien jälkeen kämpille, jossa on iltapalaksi oma protskupalkkarisekoitushässäkkä ja puoli pussia (aivan riittävästi) poppareita odottamassa (tykkään syödä kylmänä, enemmän makua IMO). Samalla siinä sitten katselee hyviä sarjoja etc. rauhoittuu ennen nukkumaanmenoa.



Olisi siis hauska kuulla onko muilla tällaisia vastaavia aseita, joilla saatte pidettyä itsenne kurissa ja nuhteessa dieetillä. Itse ainakin nyt kevään dieetille meinaan ottaa heti alusta popparit käyttöön ja vedellä niitä vaikka päivittäin hyvällä omallatunnolla (IIFYM! :rock:). Pistetään tähän loppuun vielä, mitä tuo puoli pussia poppareita sisältää:



Taffel Voinmaku 45g (½pussia):

Kalorit: 189kcal

Proteiini: 3,6g

Hiilari: 22,5g

Rasva: 7,7g



P.S: ja jätetään ne "vain kermaperseet tarvitsevat herkkuja" -kommentit pois tästä ketjusta ;)





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/ravinto/120134-salaiset-aseesi-dieetille/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire