jeudi 26 décembre 2013

Viikko töissä, viikko vapaalla - apua treeniohjelman suunnitteluun?

Olen 35-vuotias, isomahainen äijänroikale. Pituus 178 ja painoa mukavat 125 kiloa. Salitaustaa löytyy jonkun verran, lähinnä voimapainotteista treeniä on tullut veivattua. Nyt on taukoa takana muutama kuukausi opiskelu- ja perhekiireiden takia, mutta nyt on aika taas jatkaa harrastusta. Vakaana aikomuksena siis on saada terveempi ja toivottavasti hieman pidempi elämä, lisää voimaa ja lihasta sekä mielellään vähän komeampi ulkonäkö. Kuten painosta huomaa, on ruoka maistunut aina erinomaisesti, tarkoitus on luonnollisesti kiinnittää ruuan laatuun jatkossa enemmän huomiota.



Olen tässä nyt pähkäillyt että minkälaisella ohjelmalla tuota tavoitetta voisi lähteä metsästämään. Mutkia matkaan tuo se, että olen joka toinen viikko reissuhommissa aamusta iltaan. Näin ollen joka toinen viikko jää käymättä salilla ja joka toinen viikko voi käydä vaikka joka päivä maanantaista perjantaihin. Viikonloput pyhitän perheelle ja levolle, mahdollisesti alan tekemään viikonloppuisin myös kävelylenkkejä. Työ on yhdistelmän ajoa, joten istuttua tulee työn puolesta aivan liikaa.



Eli nyt ottaisin kiitollisena vastaan hyviä ideoita siitä, minkälaista settiä kannattaisi noihin vapaaviikkoihin sijoittaa? Onko ideaa käydä viitenä päivänä viikossa rypistämässä ja jos niin millaisella jaolla? Vai onko järkevämpää ottaa esim. ma-ke-pe treenipäiviksi ja tunnustaa itselleen että kehitys on sitten vaan hitaampaa, kun ei salille pääse kuin vuoroviikoin? Tarkoituksena on tehdä liikkeitä levytangolla ja käsipainoilla, erikoisemmat laitteet jätän suosiolla muille. Toki jos joku viisaampi on sitä mieltä että noihin eristäviin laitteisiin kannattaa satsata, niin tokihan minä niitäkin voin käyttää. Toistaiseksi olen tyytynyt käyttämään korkeintaan taljoja ja jalkaprässiä, niitäkin harvemmin. Otan kaikki neuvot ilolla vastaan, kiitokset jo etukäteen! :worship:





via Pakkotoisto.com http://www.pakkotoisto.com/treeni/120050-viikko-toissa-viikko-vapaalla-apua-treeniohjelman-suunnitteluun/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire