vendredi 30 mai 2014

FAST WORKOUT INTRA APPELSIINI-prk 20 e

Myydään -AVATTU- FAST WORKOUT INTRA APPELSIINI-aminohappojuomajauhepurkki (pakkauskoko 300 g) hintaan 20 e (kaupasta hinta 27 e). Muutaman kerran olen siitä ottanut, suurin osa kuitenkin jäljellä. Hinnasta saa tinkata jos tiukkaa tekee, mutta niin tekee mullakin.. Mielellään nouto/tapaaminen(Tampere), mutta postituskin käy, silloin vain lisään hintaan myös pakkaus- ja postituskulut, joista tietenkin infoan. Laita viestiä; menneisyydenkaiho@gmail.com. On myynnissä myös muualla.



"FAST WORKOUT INTRA APPELSIINI on nimensä mukaisesti harjoituksen aikana nautittava hyvänmakuinen aminohappojuomajauhe, jonka kehityksessä on huomioitu maksimaalista lihaskasvua tavoittelevien erityistarpeet.



WORKOUT INTRA nesteyttää lihaksia vettä tehokkaammin ja parantaa pumppia. Käytettynä yhdessä harjoittelun jälkeisen palautumisjuoman kanssa WORKOUT INTRA nopeuttaa palautumista ja edistää lihaskasvua.



Tuotteeseen ei ole lisätty hiilihydraatteja, joten se sopii myös kilpailuihin valmistautuville fitnessurheilijoille sekä kehonrakentajille."



- - - Updated - - -



Yp: otsikosta unohtui "M", sen voi sinne laittaa kun en ite pysty.





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1o5z3Wd

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire