jeudi 22 mai 2014

Treenihousut

Ja kyllä "Se on ihan sama mitkä paskasuojaimet siellä on jalassa, kunhan hiki virtaa ja räkä lentää" on asenne mitä vastaan varmasti joutuu jokaisessa treenivaatetukseen liittyvässä kysymyksessä tappelemaan.



Mutta itse henkilökohtaisesti koen, että treeni kulkee paremmin hyvin istuvissa ja hengittävissä kuteissa, joissa avain pysyy vetoketjun alla tallessa.



Olen käyttänyt Puman treenishortseja, missä on vetoketjutaskut, pituutta polveen, hengittävä kangas, nyörikiristys ja ei sisähousuja. Enkä löydä enään mistään tuota samaa mallia. Joten mistä löytäisi vastaavanlaiset shortsit, jotka kestää ja hinta ei ole aivan järjetön? Mitä nyt on stadiumista, intersportista, sportiasta, cittarista, prismasta ym. käynyt katsomassa niin suurimmasta osasta puuttuu vetoketju tai niissä on tuo sisähousu systeemi.



Toinen kysymys, käyttääkö jengi oikeasti noita treenihousuja missä on verkkokankaasta tehty sisähousu? Onko ne jotenkin paremmat, kun saa kommandona säilyttää jalokiviään kalaverkoissa? Joku syyhän niissä on oltava, kun useimmissa treenihousuissa löytyy muikkuverkot sisältä.



Osaa elämä olla välillä hankalaa. Olenko ongelmani kanssa yksin ja haenko apua suomi24:n "keskustele elämästä" palstalta?





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/RXqFNQ

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire