jeudi 22 mai 2014

M: Kotiteatteri Amphion, Onkyo, BK Electronics...

Myydään laadukas kotiteatteri -setti pois jaloista, koska melko tarpeettomaksi jäänyt. Eli:



5x Amphion Ion (valkoinen) -kaiuttimet

1x Bk Electronics 400 XXLS (valkoinen) -subbari

1x Onkyo TX-SR607 -vahvistin

2x Vogels VLB 200 -kaiutinteline







Lisäksi mukaan saa yli 20m riittävän paksua kaiutinjohtoa, jotka olleet takakaiuttimilla ja keskikaiuttimilla. Pääkaiutinjohtoa yhteensä noin 5m, joka Chord -merkkistä.



Kaikki tuotteet, paitsi kaksi Amphion Ion -kaiutinta, ovat melkolailla virheettömässä kunnossa. Toisessa Ionissa 10x10mm jälki sivussa, ja toisessa jälkiä pohjassa ja vähän päällä. Kaiuttimet toimivat kuitenkin moitteetta, ja jäljet tulleet edellisellä omistajalla varastoinnin yhteydessä (ostin nämä kaksi käytettynä). Pääkaiuttimien pohjassa varmuuden vuoksi sinitarraa, kun ovat olleet kaiutintelineillä. Tästä voi mahdollisesti jäädä jonkin näköinen läikkä niiden pohjaan. Siis subbari, vahvistin ja 3x Ionia virheettömässä kunnossa.



Kotiteatteria käytetty todella vähän. Leffoja tullut katsottua muutamia per vuosi, ja myös on harvoin tullut pelailtua. Kovaa laitteita on soitettu ainoastaan testimielessä. Alkuperäisiä laatikoita ei ole tallella, eikä taida kuittejakaan olla. Kaikki johdot + kaukosäätimen vahvistimelle (luonnollisesti) saa mukaan.



Hintapyyntö: 1650 euroa /tarjous



Yhteystiedot: teggiz@gmail.com tai O5O-32336I6. Vehkeet sijaitsevat Porissa. Ensisijaisesti nouto, mutta toki lähetänkin. Rahat tilille --> kamat postiin -periaatteella.





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1oXAKIH

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire