vendredi 30 mai 2014

Testo Man tarinat

Päätin aloittaa tällasen ketjun noista Testo man tarinoista (joita moni on varmaan jo lueskellut), koska ne on sen verran hauskoja. Vanhoja tarinoita löytyy ainakin täältä http://ift.tt/1kqShS4. Eli tarkotuksena ois, että jengi vois kirjotella tänne uusia ja omia tarinoita Testo manista ja kumppaneista. :D Tässä olis pari mun kirjottamaa tarinaa!



----------------------------------------------------------------------------------------------------



VITTU! Tänään taas vuorossa LEG_DAY Testo Manin ja Raudon kaa. Mentiin salille Raudon kanssa sen mutsin vanhalla Volvolla. Ooteltiin Testo Mania salin aulassa samalla ku hörpittii creacolaa. Vittu sitä jätkää ei kovin usein saanu oottaa salille. Yleensä Testo Man oli aina lastannu TONNIN jalkaprässiin ja lämmitelly sillä ennen ku oltiin Raudon kanssa ehitty ees salille!! Missä vitussa se jätkä luuraa?



No ei tarvinnu onneks kauaa venttailla ku Testo Man soitti ja kerto et se on kutsuttu Las Vegasiin tuuraamaan GREG VALENTINOA, siis vittu meijän ESIKUVAA, Mr Olympia kisoihin. Huhujen mukaan Valentinon hanskat oli kasvanu liian ISOIKS raskaaseen sarjaan. Testo oli kuulemma jo Vegasissa ja kisat oli huomenna! Katottii Raudon kaa toisiamme ja meil oli jo suunnitelma valmiina. No suunniteltu LEG_DAY muuttu HAU_PIT_DAYKS aika vitun nopeesti, koska TYKIT piti saada edustuskuntoo Vegasii varten. Pumppailtiin Raudon kaa SATASEN kässäreil siinä joku pari tuntii eri liikkeitä. Oltii nii hemmetin ilosii Teston puolesta et päätettii testaa haukka maksimeita tangolla. Raudo laitto tankoo 300KG!! VITTU KELATKAA! Haukat oli jo HEMMETILLISESSÄ PUMPISSA mut silti se otti (aika likasen) ykkösen sillä. No mä tietenki halusin pistää paremmaks ja laitoin tankoo 400kg! VITTU JOKU KYNÄNISKA PENKKAS SIIN VIERESSÄ 50 KILOLLA. HAHAH!! Äijä vaa HAIHTU siitä ku huomas et nyt ISOT MIEHET kesyttää MALMIA! Otin hörpyn creakolaa ja hieroin mankkua käsiin. Otin tangosta kiinni ja ajattelin että Testo ois vitun ylpee musta jos saisin tän nostettuu. Huusin minuutin eri SOTAHUUTOJA et sain mun TESTOTASOT HUIPPUUN. Lähin nostaa sitä. Vittu täähän on LIGHT WEIGHT! Puhdas ykkönen! Päätin kokeilla toista ihan vaan Testo Manin kunniaks ja vittu sieltä se tuliki, vaikka oli ihan vitun likanen ja selkäki meinas KATKEE perkele! Koko sali katto mua! Huusin ku HITLER SIINÄ VIDEOSSA. Mun haukan ympärysmitta kasvo sen salin aikana 10 SENTTII. Heti pukkaris Raudo tatskas mun haukkaan MAXIMUN HAUPIT circumFERENCE IN ONE GYM - 400KG - ULTIMUM BARBELL BODYBILDING! Vittu se tatska oli makee!!



Salin jälkeen mentiin suoraan apteekkiin hakee Testo Manille parhaat DIUREETIT mitä sieltä löyty. Testohan oli vitun isossa BULK kunnossa ja siltä piti saada kaikki neste pois. Apteekista suunnattiin Saittariin ostaa KYMMENEN SAUNABELTTIÄ, joilla sulatettais Teston rasva prossa johonki 1-2 prossaan! Vittu se jätkä oli laitettava MANKELIIN ennen niitä kisoja, äijä ollu koko elämänsä bulkilla! Pakattii kamat ja otettii eka lento Vegasii. Otettii tietenki neljä paikkaa lentokoneesta, ku yks istuin on nii helvetin pieni, selvästi suunniteltu KYNÄNISKOILLE. Huhuttii et Testo oli viety vittu RAHTIKONEELLA Vegasii ku ei normikoneeseen vaan mahtunu ja kisoihin oli päästävä.



Saavuttii illal Vegasiin ja mentii tapaa Testo Manii PUMPPAUSHUONEESEE. Muut kisailijat naureskeli Testolle et mikä vitun BULK MENTULA tää Testo Man on. No Testo ei siitä välittäny ja se oli ottanu tuttuun tyyliinsä jalkaprässin haltuun ja työsti sitä 1500KG:LLA. Iskettii Testoon kymmenen saunabelttii kiinni ja syötettii seittemän pakettii parhaita diureetteja. No kahes tunnissa Teston paino oli tippunu 300 kilosta 200 kiloon, pelkkää rasvaa ja vettä lähteny, ja se näytti ihan vitusti valkoselta Flex Wheelerilta mut vaan 2 kertaa isompana!! Naurettii IHAN VITUSTI Raudon kanssa Testolle ku se oli niin KIREE! Miks vitussa joku haluis olla noin kiree ku vois mielummin BULKKAA JA KASVAA ISOMMAKS?!?! Philip Lahjalla ja Kai Grapella tais kuitenki tulla paskat stringeihin (miks vitus niil oli stringit?) ku näki Teston. Ne homot yritti sabotoida Teston kisan! Ne vittu lastas Teston jalkaprässiin TONNIN LISÄÄ sillä aikaa Testo oli juomassa creakolaa takahuoneessa. Huomattii vast jälkeenpäin et Testo oli PUMPANNU jalat KAHEL JA PUOLEL TONNIL ennen kisaa. No olipahan jalat ainaki PUMPISSA kisaa varten!



Kisa oli alkamassa ja käveltii Teston ja Raudon kaa lavalle päin. Testo tulis voittaa tän kisan mennen tullen, Testolla oli varmaa yli 50kiloo enemmän LIHASTA ku kellää muulla. Mut sit yhtäkkii tajusin sen et eihän Testo osaa vittu ku yhen posen, SIDE CHEST, VITTU!!! Siinä sit alettii Raudon kaa opettaa jotai posei mitä oltii nähty ku GREG VALENTINO oli vetäny jossai youtube clipeissä. TÄHÄNKÖ TÄÄ KISA KAATUU!?!



Kirjotan seuraavas postausksessa miten kisa meni ku mun täytyy lähtee nyt salille vetää toi LEG_DAY, joka jäi kisan takii välistä. MORO!



- - - Updated - - -



Ja tässä ois jatkoa tolle mun tarinalle :)



-------------------------------------------------------------------------



VITTU LEG_DAY selätetty!!! Olipa muuten helvetin monta KYNÄNISKAA taas salilla mut kerron siitä sit myöhemmin. Nyt asiaan eli Testo Manin Mr Olympia kisoihin. Eli oltii siinä BÄKSTAGELLA ja Testolla jalat VITULLISESSA PUMPISSA, SIDE CHEST pose HALLUSSA ja kaikki muu sekasin ku Greg Valentinon VERIARVOT. Viimeks kerroin ku yritettii Raudon kaa opettaa Testolle eri posei hirveel kiireel ennen kisaa. No kyl Testo jotai posei oppi, esim MOST MUSCULAR, ku näytettii sille video mis se musta italialainen vetää sen jossai jaliskentäl. Miks vitus joku KYNÄNISKA posettaa jaliskentäl MOST MUSCULAR ilman MUSKELEITA?!?!? Tuplahaukat on Teston normaali oleskelu asento ni sitä ei onneks tarvinnu opettaa. No ehittii jo huokasta helpotuksesta ku joku vitun sotanorsu tuo Testolle STRINGIT ja sano sille "WEAR THESE"!! MITÄ VITTUA oltiiks me tultu johonki HINTTI kisoihin? Testo meinas lyödä sen ämmän samantien kanveesii mut se ämmä huus "THIS IS NOT GAY COMPETITION." Onneks Testo ymmärs sitä (Testo ymmärtää JENKKIaksenttia täydellisesti koska sen serkku asuu LA:ssa) eikä ehtiny TERMINOIDA sitä. Testo kuitenki huus sille "MY COCK CANT FIT IN." Mitä vittua Testo tarkotti tolla "Mun kukko ei mahu sisään"?!? Varmaan jostain leffasta?!?! No mut se ämmä liukeni paikalta ku PRO TASON KYNÄNISKA ja Testo totes lyhyesti "SUMO-BELT." Mitä vittua Testo selittää? Testo haki meijän kaikkien Greg Valentinon nimmarilla varustetut bodi-vyöt ja kyhäs niistä ittellee sumopainija VAIPAT ja sano "NOW MY COCK FITS IN" eli nyt kukko mahtuu sisään!!



Lähettii Raudon kaa juoksee kohti meijän ETURIVIN PAIKKOJA samal ku BODYUKKOI aletaa kutsuu lavalle. Ehittii meijän paikoille just ku vikoi BODYUKKOI kuulutetaa lavalle. "BIG RAMI!" kuuluttaja huus. Ihan vitun iso MÖRKÖ!! Ramin jälkee lavalle asteli Ryssä Femma, venäjän KARHU perkele yks kisan suosikeista! Ja vikana lavalle asteli TESTO MAN sen SUMOVAIPOISSA!!! Yleisö HAUKKO HENKEÄ ku näki ekaa kertaa tän PESUTORNIN kokosen JÄÄKAAPIN. Siinä oli sitä VARTTA, MASSAA ja YMPÄRYSMITTAA! Laval oli nyt 20 KOLOSSII(lähes kaikki kynäniskoi verrattuna Testoo), jotka veti kaikkii posei mitä kerkes paitsi TESTO, joka oli paikallaan ku PATSAS, SIDE CHEST ASENNOSSSA koko alkukisat. Onneks tuomarit kuitenki arvosti Teston LIHASMASSAA ja KIREYTTÄ sen verran et se pääs jatkoo. Alkukisast tippu joku 4 mustaa kynäniskaa ja sit ARJALAISIST tippu Jaska Kotletti(USA), Lee Pappi(Iso-Britannia), Vem-Paku-Ski(Canada), Philip Lahja(USA), Nasse Setä(Jugoslavia) ja Bo-Dai-Lee(Kiina). 10 kynäniskaa oli nyt tiputettu seuraavaks ois FINAALI!



Analysoitii Raudon kaa Teston suoritus ja tajuttii ettei Testo ehkä voitakkaa näit kisoi jos se vetää vaa yhtä posee koko kisan ajan. Ajateltii et viedää Testo vähä rentoutuu ennen finaalii. Ajettii Raudon vuokraamalla Dodge challengerilla läheisee MEGA-ZONEE ja ajatuksena oli ottaa VÄHÄN LASERSOTAA. No tietenki paikalla oli naisten LENTISJOUKKUE! Testo tietenki pani niitä kaikkia siinä pukkarissa ja sen jälkee lähettii takas kisapaikalle. Testo vaikutti paljon rennommalta ja veti meille iha uusii posei mitä ei oltu ees näytetty sille. Mut vittu meil alko olee KIIRE ku Testo hoiteli ne muijat PRO TASON OTTEIN ja siin meni vähän suuniteltuu pidempää! Testol oli nii paljon POWERIA ja se halus saada jalat PUMPPIIN ni se sano et se vetää sen Raudon Dodgen kisapaikalle. Testo huus naisten LENTISJOUKKUEELLE et hyppää Dodgen kyytiin. Meijän kaikkien yhteenlaskettu massa oli varmaa jotai KYMMENEN TONNII ja Testo Man veti meit Dodgen mittarin mukaan kahtasataa (mailii tunnissa, motarilla) ja ehittii just ennen FINAALIA kisapaikalle!!!



Just ku päästii Raudon kaa meijän ETURIVIN PAIKOILLE ni Testo kuulutetaan lavalle esittämään vapaaohjelma, VOI VITTU VAPAAOHJELMA!?!?!? No onneks Testo tajus et kysees oli vapaaohjelma ja veti ekaks liikkeeks HEADSPIN (Testo oli vitun kova BREIKKAA amis aikoina) samal ku se jännitti JOKASTA sen KEHON lihasta! Oli kyl ISÄNMAALLINEN näky ku 200KG KIVIJÄTTI pyörii PÄÄLLÄÄN ja näyttää MORFFATULTA MANNERHEIMILTA ja taustalla soi FREESTYLER!! Pari minuuttii Testo pyöri siinä ja areenasta meinas loppuu HAPPI ku ihmiset haukko TAAS henkeään. Seuraavaks kaiuttimista pärähti käyntiin Vangelis - Conquest of paradise. Testo iski KIVENKOVAN MOST MUSCULARIN heti päälle sen ylipumpatuilla lihaksilla. Naisten LENTISJOUKKUE pyörty samantien. Vapaaohjelman viimenen biisi Dead or Alive - You spin me round lähti käyntiin ja Testo REFLEKTINOMAISESTI alko vetämään MEATSPINNIÄ ONE METER JORMAKKEELLA!!! YLEISÖ RYNTÄS KADUILLE JUHLIMAAN!!! Teston suoritus oli HEN-KE-Ä-SAL-PAA-VA ja Testo kruunas ohjelmansa Moon posella kiittääkseen yleisöä kannustuksesta!



Finaalikymmenikkö kutsuttiin taas lavalle ja mustat miehet MIEHITTIVÄT neljä viimeistä sijaa, joka tarkotti et kuus parasta oli ARJALAISIA!!

"SIXTH PLACE..." "POWER MAN"(Akkuhappo - USA) Huh vittu ajattelin jo et Testolle ois tehty OIKEUSMURHA ja jätetty finaalin kuudenneks.

"FIFTH PLACE...." "SYNTHOL-BOGEY"(Syntikkamörkö - Ukraina) Vittu tää Ukrainan syntholilla TÄYTEENPUMPATTU MÖRKÖ voitti tänävuonna Mr MUTANTTI kisan!!

"FOURTH PLACE...." "RUSSIAN FIVE"(Ryssä Femma - Venäjä) Tää OTUS on kuuritellu syntymästään saakka näitä kisoja varten.

"THIRD PLACE..." "BIG RAMI"(Iso Rami - Egypti) Yks tän hetken kovimmista bodareista (tekee pelkästään laitteita mahollisimman pienillä painoilla)

"SECOND PLACE.." "HITLERSCHNEGGER" (Natsineekeri - Itävalta) Tän bodyKARPAASIN testotasot on ollu YLIKORKEELLA jo ensimmäisestä maailmansodasta asti. (Mannerheimin hyvä kaveri)

"FIRST PLACE and the winner of Mr Olympia AND BIG WHEELS TROPHY - TESTO MAN"(Testo Man - Suomi) Testo PUTSAS koko pöydän perkele!!! Testo pani sinä iltana JOKAISTA MUIJAA Las Vegasissa!



Mut nyt täst mun kirjotuskoneest loppu muste ni kerron tost mun LEG_DAY:sta sit ku käyn ostaa saittarist uuden musteen! MORO!





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/U1IvAU

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire