dimanche 25 mai 2014

Treeni/treffiseuraa Jyväskylän seudulta

Haussa olisi noin 28-39v(tämä ei ole niin oleellinen) liikunnallinen nainen, jolla on oma elämä kaikin puolin hallinnassa.

Olen peruspakkislainen :D . Sehän kertoo kaiken. Eli pienimunainen insinööri, 30 rasvaprosentti ja roikkuu vuosikausia sinkkuketjussa. Ei vaites.

Valitettavasti tuo insinööri pitää kyllä paikkaansa, mutta muuten olen fiksu ja asiallinen kaveri ja typerää huumoriakin löytyy.

Oma arki kuluu töiden, harrastusten ja 6v tyttären kanssa, minkä kanssa asutaan kahdestaan. Musiikkimaku on hardrock, mutta joskus ysärihititkin menee :)

Minulla on elämänarvot kunnossa ja tiedän mitä tulevaisuudelta/elämältä haluan. Ulkoiselta olemukseltani olen treenattu, tumma ja ok näköinen. Avoimin mielin laitoin tämän ilmoituksen tänne. Eli eikun viestiä tulemaan.





Jos ei naisia löydy niin tämä on myös miehille treenikaverin haussa. Nykyinen treenikaveri ei pääse juuri ikinä salille, eli käytännössä treenaan yksin. Samoin jos joskus olusille kaveria pyytää niin ei se mihinkään pääse kun on niin tossunalla, että ei mitään järkeä :face: . Eli jos et ole tossunalla ja kovat treenit maistuu niin laita viestiä. Treenikertoja tulee viikossa neljä ja sali ollut harrastuksena 15 vuotiaasta lähtien.



sähköposti: kaatosade@suomi24.fi





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1jRklnh

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire