mardi 22 juillet 2014

Apua vähän joka osa-alueelle

Olen 19-vuotias tyttö ja mittani ovat tällä hetkellä 76kg/165cm. Painoa on tippunut n. 10kg, mutta tavoitteena olisi ainakin 16kg saada vielä pois ja ennen kaikkea saada läskin tilalle lihasta. Kävin viime vuonna salilla 3 kertaa viikossa, mutta nyt saleilusta on tullut taukoa pari kk ulkomailla asumisen vuoksi. Tuona aikana olen kuitenkin pyrkinyt käymään lenkeillä.



Olen etsimässä uutta salia jossa aloittaisin taas, sillä vanhalla salillani irtopainoja ei juurikaan löytynyt. Samalla metsästän myös uutta treeniohjelmaa, johon kaipaisinkin teidän apuanne. Osaisitteko neuvoa millainen ohjelma olisi sopiva minun tavoitteilleni? 1-, 2- vai 3-jakoinen?



Pyrkisin käymään salilla ainakin sen 3 kertaa viikossa ja sen lisäksi jatkan lenkkeilyharrastustani. Pyrin lisäämään juoksun osuutta lenkeissäni kokoajan, mietin jopa aloittavani jonkun netistä löytyvän juoksukoulun ohjelman. Käyn yleensä aamulenkeillä, jotka ovat hiukan lyhyempiä ja illalla (jos intoa riittää) käyn uudestaan lenkillä. En tiedä miten tämä onnistuu syksyllä kun koulu taas alkaa ja aloitan aktiivisesti taas saleilun, silloin varmaan käyn vain aamulenkillä & salilla ja ei-salipäivinä kehittelen jotain muuta toimintaa (uinti, ryhmäliikunnat, mutta mitkä ryhmäliikunnat?).



Lisäksi kaipaisin apua ruokavalioon, vaikka se nyt ei tälle osastolle kuulukaan. Syksyllä aamupalani koostui pääasiasta rahka-siemen-hunaja-sekoituksesta, söin sitä ehkä hieman liikaakin koska tällä hetkellä maitorahka ei mene alas ilman puolittaista yökkäysrefleksiä. Korvasin sitten aamupalani banaani-pannareilla, eli 1 banaani, 2 kananmunan valkuaista ja vähän kauraleseitä. Onko tämä ok? Voisin yrittää vielä tuota rahkaa, koska se olisi helppo aamupala.



Lounaaksi syön koulun kasvisruokaa lautasmallin mukaan, silloin kun siis koulussa olen. Mielestäni ruoka kaipaisi jotain lisäprodea, olisiko jollain vinkkiä tähän?



Ennen salia syön yleensä banaanin tai skyr-rahkan, salin jälkeen juon heraproteiinia.



Päivällinen on kotiruokaa, eli milloin mitäkin. Yleensä melko vhh tyylistä, en kuitenkaan karppaa. A



Iltapalaa en yleensä syö, vaikka ilmeisesti pitäisi, olisiko ideoita tähän?



Vettä menee päivän aikana 2-3l, riippuen vähän paljonko juon treenatessa, mutta väh 2l päivittäin.



Jos joku siis osaisi joka asiassa auttaa melkein aloittelijaa niin olisin kyllä kiitollinen! Huomasin talven aikana jo miten jaksoin salilla tehdä isommilla painoilla ja olo oli muutenkin paljon pirteämpi :)

Ja jos joku osaisi suositella Kuopiosta hyvää salia niin vastaanotan mielelläni ehdotuksia!





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1tudeT4

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire