samedi 26 juillet 2014

Ylikunto, apuja kaivataan

Moikka, en oo varma laitoinko oikeeseen osioon, mutta kokeillaan.



Eli ongelmana on kaiketi pahemman luokan ylikunto, josta en pääse yli.



Vähän taustaa;

Ikä 19

Lähtöpaino 67kg

Nykynen paino 83kg

Pituus 182

Punttitreenin alotin 2013 helmikuussa, eli about 1,5v sitten.

Penkissä lähtötaso oli 60kg, nousu vauhti penkkimakseissa on ollut normaalisti n.5kg kuussa.

Treeninä oon tehny normaalisti kolmijakosta (?), eli koko keho kaks kertaa viikossa läpi ja yks vapaapäivä.





Noh alkukeväästä alkoi ongelmat, kun treenit rupes tuntumaan toinen toistaan nihkeemmiltä ja päätin pitää koko punttiuran pisimmän totaalitauon (1 viikko).

Tauon jälkeen treenit alkoi taas kulkemaan ja rupesin käyttämään kreatiinia, kunnes sama ongelma toistui. Pidin taas viikon taukoa.

Tauon jälkeen tulosten nousu vauhti rupesi nousemaan aiempaa tasoa korkeammaksi (lähemmäs 10kg kuussa), eli kovaa meni. Kunnes sama ongelma toistui jälleen.

Pidin taas viikon taukoa ja homma kulki kunnes tuli 18.4 jolloin tein uudet penkkimaksit (132,5kg). Tuon päivän jälkeen alkoi ihan hirveä laskusuhdanne, enää ei viikon tauko periaate toiminu, joten otin toisen totaalilepoviikon lähestulkoon samantien edellisen perään ja aloitin kreatiini kuurin uudelleen. Homma ei toiminu vieläkään, joten kokeilin vaihtaa treeni tyyliä ja toistojen määriä (aiemmin 3-6 toiston pudotussarjoja, nyt 10-15 toiston suoria sarjoja pienillä painoilla) . Tämäkään ei auttanut, vaan treenit tuntuu entistäkin nihkeämmiltä ja tulokset on kovassa laskusuhdanteessa. Masentaa kun tuntuu, että vaikka mitä yrittää ei tulokset nouse edes aiemmalle tasolle. Tällä hetkellä penkki pudonnut 110 kiloon. Apuja kaivataan :(





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1lHmMoL

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire