jeudi 31 juillet 2014

Jalkapallokausi 2014-2015

Eurooppaliigojen karsinnat on meneillään, HJK suomen toivona tyri ja pelasi 2-2 tasan otteluparin ensimmäisessä kohtaamisessa APOEL'ia vastaan kotona. Euroopassa sarjat alkavat kohta puolin, pelaajasiirtoja tapahtuu jatkuvasti ja huhut ovat sen mukaiset. Kuka voittaa valioliigan? Jyrääkö Real Madrid uusien hankitojen avulla? Maistuuko Suarezille La Liga? Keskustele, tappele ja hurraa!



Valioliiga, tuo sarjoista mahtavin. Kuka vie pokaalin? Arsenal, Chelsea, Liverpool, ManU, ManCity vai joku muu?



Arsenal tehnyt hyviä ja tärkeitä hankintoja.

Alexis Sanchez vahvistamaan viime kaudella vajaatehoista hyökkäystä.

Mathieu Debuchy korvaamaan Cityyn siirtyneen Sagnan tilalle oikeaksi laitapakiksi.

Calum Chambers nuorena lupauksena oikeaksi laitapakiksi joka myös pystyy pelaamaan topparina.

David Ospina taistelemaan peliajasta Szczeznyn kanssa.



Vielä puuttuu merkittävä hankinta puolustavan keskikentän rooliin. Nähtäväksi jää tuleeko sinne edes pelaajaa. Arsenal joka tapauksessa on kykeneväinen taistelemaan pokaalista. Mestarien liiga karsinta pitää kuitenkin hoitaa kunnialla alta pois.



Chelsea myös tehnyt kovia hankintoja ja Mourinho on viime kaudella saanut ajettua ajattelumaailmasa joukkueeseen ja nyt voi tulla erittäin vahvasti tähän kauteen. Panostaako Chelsea enemmän valioliigaan vai mestarien liigaan?

Cesc Fabregas taitavana keskikenttä pelaajan joka tuntee valioliigan erittäin hyvin.

Diego Costa kärkeen vahvana pystyjuoksijana. Viime kaudella Chelesean ongelma oli tehottomat hyökkääjät.

Didier Drogba vanha kettu palaa takaisin.

Thibaut Courtois tulee taistelemaan maalivahdin paikasta.

Muita siirtoja en ainakaan ulkoa muista.



ManU floppasi täydellisesti viime kaudella, eikä vähiten David Moyesin takia. Nyt valmentajan paikalla Van Gaal, joka varmasti tuo ManU'n takaisin mestaruustaistoon. Siirtoja en muista ulkoa ja niitä varmasti tullaan vielä näkemään.

Luke Shaw vasemman pakin tontille.



ManCity viime kaudella valioliigaa johtaneista oli vähiten johdossa, mutta olivat myös viimesinä johdossa. Tällä kaudella kuvittelisin suurempi keskittyminen olevan Mestarien liigaan, mutta tulevat taistelemaan valioliigankin voitosta. City ollut melko rauhallinen siirtomarkkinoilla.

Bacary Sagna ilmaisella siirrolla oikeaksi laitapakiksi.

Fernando keskikentälle.

Willy Caballero kauan kaivattu maalivahti, joka realistisesti pystyy haastmaan Hart'in.



Liverpool pelasi loistavan kauden ja varmasti yllätti ainakin osan Liverpool faneistakin pelillään. Gerrard vain ei pysynyt ratkaisevalla hetkellä pystyssä ja mestaruus meni sivu suun. Iso osa menestyksestä oli Suarezin ansiota ja se haukkaakin ison loven Liverpoolin menestysmahdollisuuksista, kun herra siirtyi Barcelonaan. Toki korvaajakin on hankittu ja muitakin vahvistuksia ovat saaneet. Kaikkia en muista ulkoa.

Rickie Lambert, uskoisin ainakin aloittavan varamiehenä.

Adam Lallana

Emce Can

Divock Origi, Belgian mm-joukkueessa pelasi ok kisat ja nosti itsensä esiin.



Valioliiga tulee olemaan jälleen kerran erittäin tiukka ja heikommatkin seurat ovat vahvoja. Everton ja Tottenham taistelevat varmasti vähintään mestarien liiga paikasta ja voivat yllättää olemalla korkeammallakin kauden päätyttyä.



Muista liigoista en jaksa alkaa tarinoimaan kun en niitä pahemmin seuraa. Wannabe Athlete tai joku muu Seria A seuraaja voi tarinoida Serie A'n herkullisimmat ennakot. La Liga'ssa tuskin tullaan näkemään yllätyksiä. Top 3 Barcelona, Real Madrid ja Atletico Madrid, järjestys epävarma. Bundesligan voittaa Bayern Munchen ja toiseksi tulee Dortmund.



Pahoittelen teksissä olevia mahdollisia asiavirheitä kuin myös kirjoitusvirheitä. Ja jotta epäselväksi ei jää niin jalkapallossa tykkimies on oikea mies.





via Pakkotoisto.com http://ift.tt/1ACroGI

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire